1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Виноградові завершився міні-футбольний кубок / ФОТО

07.08.2016 10:12 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Організатору турніру Герману Розенталю вручили іменну футболку з номером 85 від футбольного клубу «Севлюш».

Фінал змагань пройшов сьогодні на полі спортивного майданчика Виноградівської ЗОШ №8.

Із 16 команд, які стартували в турнірі кілька тижнів тому, до завершального етапу пробилися лише дві – JJ та Олімп.

Організатори змагань подбали, аби фінал кубка співпав із іменним святом його мецената – 85-річчям почесного громадянина Виноградова Германа Розенталя. Тож подвійне свято зібрало велику кількість відомих у районі та за його межами теперішніх і колишніх футболістів, любителів цього популярного виду спорту.

Перед фінальним поєдинком традиційно зіграли між собою ветерани колишніх виноградівських команд «Керамік» та «Пластмасовик». У багатьох присутніх на матчі виноградівців, ця гра викликала приємні ностальгічні спогади про принципове севлюське дербі.

-Це були сильні і добре організовані команди,- розповів один із організаторів «Кераміка» Юрій Параска.- Шкода, що зараз у місті лише один класний клуб. Та при цьому футбол у Виноградові перебуває на підйомі. Підтвердженням цього є і сьогоднішній турнір.

Після ветеранів свою майстерність перед уболіальниками демонстрували гравці «Севлюша». За час літньої відпустки вони дещо заскучили за грою, тож порадували аж 12-ма забитими голами на всі смаки.

Зрозуміло , що і в першому і другому випадку результати мали чисто символічний характер.

Зовсім по-іншому було, коли нарешті на поле вийшли фіналісти – JJ та Олімп. Пристрасті вирували із самого початку матчу. Штрафними і жовтими картками їх ледве вдавалося вгамовувати арбітрам. А щодо результативності, то вже в першій половині команда двох Йосипів вела з рахунком 3 : 0. А в другому таймі джіджеївці зуміли довести кількість забитих м’ячів до п’яти, щоправда і пропустили двічі у свої ворота.

Загальний результат поєдинку 5 : 2 цілком відповідає картині гри на полі. JJ виглядала більш зарядженою на гру, переважала олімпійців у швидкості і точності ударів. Вочевидь, неабияку роль тут мала також молодість і зіграність джіджеїв та їх чимала лавка запасних.

Ритуал нагородження учасників та переможців провели ювіляр-меценат Герман Розенталь та заступник міського голови Василь Ціцей.

Не залишився без нагороди у цей день і сам організатор кубка. Разом із вітальною грамотою, квітами 85-літній Герман Розенталь отримав іменну футболку з номером 85 від футбольного клубу «Севлюш».

Читайте на ГК:Реконструкція у Виноградові триває: запрацював музичний фонтан (ФОТО)
Читайте на ГК:“Вбіг схвильований чоловік зі словами…”: що трапилося на Виноградівщині після півночі? (ФОТО)
Читайте на ГК:Сучасне мистецтво процвітає: у Виноградові відкрили першу персональну вставку юної художниці (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська