1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Драгобраті відбувся третій етап кубка України-2016 „Оаза Біцігльова-2016” серед велосипедистів

21.06.2016 15:45 Спорт

Головна мета гонки – пропаганда здорового способу життя, велосипедного спорту серед населення і, звичайно, визначення найсильнішого спортсмена-любителя.

 Головна мета гонки – пропаганда здорового способу життя, велосипедного спорту серед населення і, звичайно, визначення найсильнішого спортсмена-любителя.

Змагання, які проходили біля СТК „Оаза”, господарі якого подбали і про облаштування траси, проживання, харчування спортсменів, зібрали понад 60 учасників з усіх куточків України. Складності велосипедистам додали не тільки високогірні умови, але й погодні, позаяк дощ майже не припинявся. Але це аж ніяк не вплинуло на бажання спортсменів спробувати свої сили, підкоряючи непросту трасу,повідомляє Rakhiv.in.

Ось що розповіла про велогонку Христина Конвісарова з Києва, яка посіла перше місце в категорії „Спортсменка”:

– Звичайно, траса більше подобалася, коли була сухою, але і під дождем було непогано. Найцікавіші місця – проїзд попри коріння і через місток. У порівнянні з іншими українськими стартами, тут все пройшло на високому рівні. У цьому абсолютна заслуга організаторів та керівництва СТК „Оаза”. Все це було вперше у такому місці й такому форматі. На наступний раз хотілося б побачити більше учасників та глядачів на Драгобраті.

Читайте на ГК:Закарпатці гатять "пістраги": в якому з районів знаходять лісовий скарб?
Читайте на ГК:Райський куточок наближений до неба: на Закарпатті рожева "ковдра" вкрила одне з міст (ФОТОФАКТ)
Читайте на ГК:На Рахівщині сусід хотів розслабитися, натомість "спалив" будинок (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська