1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Кращим важкоатлетом змагань пам’яті Василя Бідзілі став його внук / ФОТО

29.02.2016 15:34 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

В спеціалізованому залі Важкої атлетики Іршавської ДЮСШ «Колос» проведено турнір пам’яті фаната важкої атлетики, відомого в свій час збірника області, збірної Закарпатського «Колоса» Василя Бідзілі.

В змаганнях взяло участь понад 40 учасників з Іршави, Ільниці, Осою, Білок та Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею. Зокрема, подаємо таблицю результатів чемпіонів серед юнаків і дівчат до 2000 р.н. і молодші, а також юнаків до 20 років.

Абсолютним переможцем турніру пам’яті Василя Бідзілі став Ігор Роман з вагою в 230 кг. Переможцем у категорії легка вага став внук відомого покійного спортсмена-важкоатлета Василя Бідзілі учень Іршавської ЗОШ Василь Бідзіля. Він досить вдало продовжує спортивну кар’єру свого діда. Спортсмени нагороджені грамотами та медалями. Трійка кращих важкоатлетів отримала сувеніри та медалі від судді змагань, колишнього чемпіона спартакіади області серед школярів Михайла Бірова. Суддівство на високому рівні провели Василь Гайдук та Василь Бобіта. Після закінчення змагань і нагородження учасників судді та глядачі вшанували хвилиною мовчання важкоатлета і запалили свічку пам’яті.

Читайте на ГК:Попався "на гарячому": на Закарпатті поліцейські затримали наркоторговця (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпаттям шириться ще одна болюча звістка: клята війна забрала життя Героя (ФОТО)
Читайте на ГК:Спецоперація на Закарпатті: поліція затримала зловмисника на збуті нелегальних боєприпасів (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська