1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Футболіста, який побив суддю у Перехресті, дискваліфікували на п’ять років/ ВІДЕО

16.11.2015 18:00 0 Спорт

А команді ФК «Великі Ком’яти» тимчасово заборонили виступи у всіх змаганнях, що проводяться під егідою федерації футболу, до остаточного завершення слідства.

Такі рішення прийняли дисциплінарна комісія та Виноградівська районна федерація футболу.

Слідство у справі жорстокого побиття судді Йосипа Теремти під час матчу між командами Перехрестя – Великі Ком’яти усе ще триває.

Тим часом побитий суддя, провівши три тижні в травматології районної лікарні, каже, що досі не відчуває увесь лівий бік обличчя, тому був направлений до обласного нейрохірурга. Результати проведеної комп’ютерної томографії невтішні – у потерпілого виявлено переломи кісток лівої скроні і лицьового суглоба.

Лікарі кажуть, потрібно робити операцію,- розповів Голосу Карпат Йосип Теремта,- інакше частину обличчя я не буду відчувати ще як мінімум півроку, а може й рік. І за що це все мені? Лише за те, що чесно робив свою роботу?

Переламаний у судді також ніс, але лікувати його лікарі не беруться, доки не зникнуть синяки, якими все ще вкрите обличчя постраждалого чоловіка.

Прикрий інцидент із побиттям судді на футбольному полі в районі продовжують активно обговорювати як любителі так і фахівці. Недопустимим і негідним спорту назвав цей вчинок суддя Національної категорії Петро Котубей. Більше дивіться у ВІДЕО.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська