1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Іршавчанин у трійці кращих боксерів ІІ Всеукраїнського турніру з боксу

09.11.2015 16:45 Спорт Ексклюзив

Михайло, випробував свої сили у ваговій категорій 28 кг, серед боксерів 2004-2005 року народження. За підрахунками очок юний іршавчанин посів перше місце.

Михайло, випробував свої сили у ваговій категорій 28 кг, серед боксерів 2004-2005 року народження. За підрахунками очок юний іршавчанин посів перше місце.

-«Юний іршавчанин, який прийняв участь у змаганнях неодноразово приносив перемогу у рідне Закарпаття, зокрема, у рідну Іршаву. Михайло Лелітка, це боксер, який готовий виривати й виборювати перемогу». Саме так про свого вихованця розповідає Іван Ковач, тренер з боксу, який, не перший рік з маленьких хлопців робить справжніх бійців.

Пізніше, за спостереженням суддів, Михайла Лелітку ДЮСШ «Колос» з міста Іршава було визнано одним з кращих боксерів турніру та відповідно нагороджено призом за волю до перемоги.

До трійки кращих боксерів турніру також увійшли Мічуда Андрій СК «Старт Файт» з міта Києва, який отримав приз за техніко-тактичну майстерність та Маладан Максим ГО «Федерація боксу Одеської області», який отримав приз за спортивну майстерність.

Читайте на ГК:Злочин та покарання: крадія затримали по "гарячих слідах" (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатець "обчистив" місцевий магазин на кілька тисяч гривень: правоохоронці затримали крадія по "гарячих слідах" (ФОТО)
Читайте на ГК:MAN із сюрпризом: чому патрульні викликали слідчих на місце події? (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська