1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Чергова нічия ужгородців: «Говерла» - «Сталь» 0:0 / ФОТО

29.08.2015 21:04 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Нерезультативною нічиєю завершився матч шостого туру Української Ліги "Парі-Матч" з футболу між командами «Говерла» (Ужгород) та «Сталь» (Дніпродзержинськ).

Попри спеку команди дуже активно розпочали гру, щоразу переводячи м’яч з однієї половини поля на іншу. Перший гольовий момент мали гості, проте до голу так і не дійшло. «Говерла» відразу ж відповіла. Кузик втік в контратаку і віддав пас на хід Сергійчуку, який вирішив обігрувати Паньківа, але м’яч втратив.

Наступний гольовий момент створила «Говерла» на 30-й хвилині. Цуріков пробив з лівого кута штрафного майданчика в дальню стійку після пасу від Гемеги. Проте стійка виручила гостей. Наприкінці тайму шанс забити мала «Сталь». Кулач поборовся на половині поля суперника, скинув м’яч на Каленчука, який в свою чергу відпасував на Дебелка, але останній пробив над поперечкою.

Другий тайм пройшов за схожим сценарієм. Жодна з команд попри намагання забити так і не створила реальної загрози. Активнішими все ж таки були гості, проте реальний шанс забити мала і «Говерла». Дальній постріл Хльобаса та непоганий пас на Люльки на Савченка, який бив метрів з десяти не завершились нічим.

Неабиякий внесок в перебіг гри внесла суддівська бригада, котра раз за разом дивувала своїми рішеннями. Впродовж всієї гри глядачі освистували і не зовсім цензурно коментували їхні рішення.

Читайте на ГК:На кордоні з Угорщиною затримали українку, яка перебувала у розшуку (ФОТО)
Читайте на ГК:Соціальна оренда житла в Україні: ВР збирається впровадити актуальну новацію
Читайте на ГК:Місто перетворюється на райський куточок: в Ужгороді посадили екзотичні дерева (ФОТОФАКТ)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська