1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді розпочався Чемпіонат України з художньої гімнастики / ФОТО

30.07.2015 14:23 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

В Ужгороді стартувала першість України з художньої гімнастики. Участь у Чемпіонаті беруть 20 команд зі всієї України. Змагатимуться гімнастки в індивідуальних і групових вправах.

За словами голови обласної Федерації художньої гімнастики Валентина Плавайко, ці змагання є найвідповідальнішими для перших номерів української збірної, оскільки вже у серпні гімнастки-збірниці візьмуть участь у Кубку світу, який пройде в Будапешті, а вже за місяць - у Чемпіонаті світу у німецькому Штутгарті.

«Найголовнішим завданням на цьому чемпіонаті є «шліфовка» програми та підготовка до Чемпіонату світу. Нашою метою є завоювання мінімум двох ліценцій на Олімпійські ігри, тому ми працюємо дуже завзято», сказала  чемпіонка світу, призерка І Європейських ігрог у м. Баку Ганна Різатдінова.

Напружена політична ситуація в області не вплинула на кількість команд та учасників

 «Останні події на Закарпатті аж ніяк не відлякують спортсменок з усієї України. Яскраве тому підтвердження - що жодна команда не відмовилась їхати в Ужгород», зазначила Валентина Плавайко.

Участь у церемонії відкриття взяли перші особи міста та краю на чолі з губернатором Геннадієм Москалем, який привітав учасниць та побажав їм успіхів на цих та подальших змаганнях.

Триватиме Чемпіонат до 2 серпня.

Читайте на ГК:Соціальна оренда житла в Україні: ВР збирається впровадити актуальну новацію

 

Читайте на ГК:Місто перетворюється на райський куточок: в Ужгороді посадили екзотичні дерева (ФОТОФАКТ)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська