1. Новини Закарпаття
  2. >

На Закарпатті відбудуться гірські автоперегони

28.05.2015 19:25 Спорт

Чемпіонат України ( ІІ етап) з гірських перегонів та раллі відбудеться на території двох областей – Львівської та Закарпатської.

Чемпіонат України ( ІІ етап) з гірських перегонів та раллі відбудеться на території двох областей – Львівської та Закарпатської.

Перегони відбудуться 12-14 червня, участь у змаганнях візьмуть понад 30 екіпажів з 11-ти регіонів України, передає прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Місцем проведення ІІ етапу стане територія Сколівського району Львівщини, а також Воловецького і Свалявського районів Закарпатської області. Змагання розпочнуться уп’ятницю, 12 червня, з гірських автоперегонів на Ужоцькому перевалі, що на межі Галичини і Закарпаття. Наступного дня спортсмени матимуть змогу ознайомитись зі спеціальними ділянками ралійної траси, загальною протяжністю 36 км.

Вже у неділю, 14 червня, відбудуться змагальні заїзди. Зокрема, перша спецділянка у 16 км. пролягатиме від с. Тухолька через с. Климець (Сколівський район) і до с. Верб’яж (Воловецький район). Друга частина ралійної траси (довжиною 20 км) буде пролягати селами Нижні Ворота, Підполоззя, Верхня Грабовниця, Уклін та Поляна, що на Закарпатті.

Головний суддя, директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (м. Львів).

Перший етап автомобільних перегонів відбувся у лютому на території Львівської області.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська