1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородець став ТОП-1 у світовому рейтингу зі спідбадмінтону / ФОТО, ВІДЕО

31.03.2015 21:20 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Днями у Словаччині завершився турнір із серії Speedminton Masters 2015, в котрому взяли участь 110 учасників з 18 країн. Україну на ньому представляли Михайло Мандрик та Альона Затварська.

Альона не змогла вийти з групи у відкритій жіночій категорії, в той час як Михайло успішно подолав усі групові кола та у фіналі здобув перемогу над шведом Мелькером Екбергом. На жаль, у міксті українська пара не змогла пройти навіть перше коло.

«Кожного разу я налаштовуюсь на гру і на конкретного суперника. Цього разу також думав, що треба підтвердити статус фаворита і перемогти. Звичайно, я намагався показати найвищий рівень гри», - сказав Михайло.

Також спортсмен додав, що, зважаючи на курс валют дуже важко їздити на змагання, оскільки всі витрати лягають на плечі самих учасників.

«Ми не отримуємо жодних коштів ні на дорогу, ні на проживання, ні на харчування. Крім того, спідбінтон не є офіційно визнаним спортом в Україні, тому і добитись фінансування дуже важко. Залишається сподіватись тільки на спонсорів», - додав хлопець.

За підсумками змагань Михайло Мандрик зміцнив свою позицію у світовому рейтингу. Наразі ужгородець є ТОП-1 у світі.

Нагадаємо, що протягом місяця це вже друга звитяга Михайла, котрий до цього виграв ISBO Speedminton® Hungarian Open 2015 у Будапешті.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська