1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді розпочався Чемпіонат України з художньої гімнастики / ФОТО

08.02.2015 18:35 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

У найважливішому в році старті візьмуть участь майстри спорту та 25 кращих кандидатів у майстри спорту України. До Ужгорода приїхали збірні команди областей, а також Національна збірна України.

"Цей чемпіонат вважається генеральною репетицією перед Чемпіонатом світу. Власне в Ужгороді відберуть найкращих гімнасток, які представлятимуть країну на світових змаганнях", – розповіла Валентина Плавайко, організатор чемпіонату в Ужгороді.

Участь у змаганнях беруть вже відомі “зірки” художньої гімнастики – Ганна Різатдінова, Валерія Мазур, Анастасія Мульміна.

"Головним моїм завданням на ці змагання є шліфовка нової програми, котру ми з тренером поставили лише трохи більше місяця тому. Також це хороша можливість підтягнути форму перед Чемпіонатом Європи та світу, а також перед Олімпійськими іграми", - розповіла заслужений майстер спорту України, чемпіонка світу Ганна Різатдінова.

Такі ж плани перед собою ставить і Анастасія Мульміна.

"Зараз важливо добре виступити та показати все, на що здатна, адже тренер буде відбирати гімнасток у збірну", - розповіла дівчина.

Про завдання на ужгородські змагання розповіла тренер збірної Закарпатської області Марина Семенюк:

"Перед нашими дівчатами стоїть нелегке завдання показати себе з найкращого боку, проявити свої найкращі якості".

Головним суддею чемпіонату є Президент Федерації художньої гімнастики України Альбіна Дерюгіна. 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська