1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатський рятувальник став бронзовим призером на чемпіонаті Європи з гирьового спорту (ФОТО)

13.12.2022 12:29 Спорт

Закарпатські рятувальники мають свого Івана Силу в гирьовому спорті. Це командир відділення перечинських вогнеборців Сергій Яким.

Закарпатські рятувальники мають свого Івана Силу в гирьовому спорті. Це командир відділення перечинських вогнеборців Сергій Яким.

Він став бронзовим призером у двоборстві (вагова категорія до 87 кг) на чемпіонаті Європи з гирьового спорту під егідою WKSF. Дані престижні змагання 8-11 грудня проходили у польському місті Жешув, повідомляє Пресслужба ДСНС Закарпаття.

А збірна команда Асоціації гирьового спорту України в підсумку посіла друге загальнокомандне місце, поступившись тільки італійцям. Третіми були господарі змагань. Усього в турнірі взяло участь 150 досвідчених гирьовиків із 16 держав.

Зараз Сергій, у вільний від служби час, активно готується до аналогічного світового турніру, який має пройти влітку в сусідній Угорщині.

Нагадаємо, Словаччина готова передати Україні винищувачі МіГ-29

Читайте Голос Карпат.ІНФО також у Телеграм

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)