1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футбольний клуб Ужгород оголосив про завершення співпраці з цілим рядом атлетів

13.01.2022 15:43 Спорт

Футбольна команда Закарпатського регіону, з промовистою назвою Ужгород, сповістила громадськість та своїх вболівальників про звільнення та припинення співпраці з десятьма гравцями, з тих чи інших причин. Тренерський склад клубу, на межі двох років, залишився незмінним.

Як розповідає сайт новин спорту МЕТА, на зимові вакації футбольна команда пішла, в доволі, плачевному стані, розташувавшись на передостанньому місці (15) та зарахувавши в свою скарбничку, лише, 16 очок. Але, однозначно сказати, що причиною звільнення футболістів стало турнірне становище команди, не можна, причини різні.

Заява футбольного клубу про звільнення атлетів, подробиці цих рішень

В грудні, вже минулого року, керівництво футбольного клубу оголосило, що головним тренером команди Ужгород, на постійній основі, призначається Блавацький Богдан. А вже він, маючи на це повноваження, на пресконференції, заявив, що команду полишили: Тищук Павло, Хомченко Віктор, Гайдучик Микола, Ференцик Вадим, Пиняшко Василь, Ряшко Віктор, Вискребенцев Андрій, Аксьонов Олександр, Беца Василь, Ющишин Вадим. Причиною звільнення більшості гравців стали звабливі пропозиції від інших клубів, здебільшого, це фінансові обіцянки, але дехто, просто, захотів спробувати свої сили в закордонних командах, хоча, фінансове питання проглядається досить чітко й тут. Якщо бути відвертими, то гравці, що полишають клуб, за літній період проявили себе доволі непогано, от їх і переманили. Але занепадати духом не варто, як заявив головний тренер клубу, ще є порох в порохівницях і є можливість достойно провести весняні ігри сезону.

Плани на майбутнє закарпатської футбольної команди

Якщо дозволить епідемічна ситуація в країні, то свою першу гру в весняній частині сезону команда Ужгород проведе з Краматорськом, а до цього на гравців очікують напружені та збалансовані тренування, щоб підвищити командну згуртованість та виявити слабкі місця в обороні. Одним словом, тяжка праця заради омріяних перемог. Що ж, удачі вам, хлопці, хто бореться, той поборе!

Джерело: https://meta.ua/sport/

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська