1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юні футболісти з Виноградова зайняли призове місце на всеукраїнському турнірі у Львові (ВІДЕО, ФОТО)

24.11.2021 22:00 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Вихованці виноградівської ДЮСШ тренуються і грають під наставництвом зіркового закарпатського тренера Івана Білака.

Вихованці виноградівської ДЮСШ тренуються і грають під наставництвом зіркового закарпатського тренера Івана Білака.

21-23 листопада юні футболісти з Виноградівської ДЮСШ взяли участь у всеукраїнському турнірі «INTER SPORT CUP» у Львові. Виноградівці посіли друге призове місце, поступившись у фінальній грі за результатами післяматчевих пенальті львівській футбольній Академії «Рух».

Тренер футболістів ДЮСШ Іван Білак каже, що його вихованці задоволені участю і результатом:

«Однозначно діти задоволені. На такому сильному турнірі, одному з найбільших, де діти грають на рівні Динамо і Шахтаря, ми вперше. Це еліт-ліга. Ми заявили про себе і показали у наших іграх, що Виноградів є. Так що побачимо, що нас чекає далі.»

Спортсмени також вже закінчили перше коло чемпіонату області у дитячо-юнацькій футбольній лізі. Весною на них очікує друге, останнє, коло, після якого вони як старша вікова група завершать гру у ДЮФЛ Закарпаття.

«Для нас це зараз болюче питання, що діти не продовжать грати у чемпіонаті. Хотілося б, щоб вони грали до 16-17-ти років, але це рішення федерації. Будемо шукати можливості для участі у чемпіонатах України у західному регіоні. Зробимо все, щоб хлопці 2007 року народження продовжили свій ріс і стали хорошими гравцями», - оптимістично налаштований їх тренер Іван Іванович.

У той же час футболісти продовжать тренуватись в ДЮСШ до 11 класу та брати участь у турнірах своєї вікової групи. Тому бажаємо їм успіху та нових перемог!

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська