1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Скандально завершився поєдинок чемпіонату Берегівщини з футболу між “Берегвідейком” та ФК “Фанчиково”

17.10.2021 19:32 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Невпевнені діїї суддівської бригади з Виноградова, особливо одного з арбітрів на лінії, ледве не призвели до бійки.

Невпевнені діїї суддівської бригади з Виноградова, особливо одного з арбітрів на лінії, ледве не призвели до бійки.

Уже на перших хвилинах матчу в рахунку повели господарі – швидкий Тібор Кейс після дального пасу обвів двох гравців, кіпера гостей і без перешкод послав шкіряного в сітку – 1:0. На другий гол вболівальникам довелося чекати рівно півгодини. Берегівці залишили без нагляду настирного Ігоря Агапітова і той без підготовки з розвороту метрів з 20-ти прицільно пробив у дальній від воротаря кут – 1:1. Окрилені успіхом фанчиківці знову рвуться вперед і Анатолій Ярема ще раз “розписується” у прямокутнику “Берегвідейка”, проте арбітр в полі Петро Котубей фіксує офсайд – гол не зараховується.

Хаотично діє в цей момент суддя на лінії Михайлишин, який то піднімав прапорець, то опускав його. Забігаючи наперед, відмітимо, що подібна ситуація повторювалася кілька разів, зокрема на завершальній стадії зустрічі, коли господарі вже вели в рахунку 3:1 – відзначився дублем один з найкращих у берегівчан Тиберій Кейс та молодий Габор Кемийнь. До кінця поєдинку залишалось ще 4 хвилини, коли нападник гостей отримав м’яча на межі положення поза грою, проштовхнув сферу поперед себе і залишився сам на сам Іштваном Бейрешом, який впевнено провів всі два тайми, кілька разів відмінними сейвами рятуючи свою команду від незаперечного голу. Гравцю Фанчикова залишалось лише прицільно пробити, коли суддя на лінії почав сигналізувати арбітру в полі про ніби-то офсайд. Петро Котубей атаку зупинив.

Ось цей інцидент, який, на думку фахівців, уже ніяк не впливав на кінцевий результат, і викликав хвилю обурення у вболівальників Фанчикова. Ті накинулись на лінійного арбітра з погрозами та “теплими” словами і якби не втручання присутнього на кромці поля поліцейського та тренерського штабу й гравців “Берегвідейка”, не відомо чим би закінчилася дана ситуація. Напевно, аби не дати розгорітися конфлікту далі, Петро Котубей достроково, на 4 хвилини раніше, зупинив гру.

Тепер берегівці мають 32 очка і продовжують посідати другу сходину в турнірній таблиці. У гечанського “Бактянця”, після технічної перемоги над Перехрестям (футболісти останнього не приїхали на гру), в активі 36 залікових балів. І хоча у берегівців ще дві гри в запасі, але якщо лідер в останньому турі здолає Фанчиково – він чемпіон!

За будь-якого результату в останній зустрічі, визначились “бронзові” призери першості – це ФК “Кідьош”, який сьогодні забив у ворота Королева два “сухі” м’ячі. Дублем порадував своїх шанувальників Іштван Гейці. Четверте з 22 пунктами Фанчиково і п’яте з 21 – Королево.

Отож, останній тур назве лише “золотих” та “срібних” тріумфаторів.

Нагадаємо, "Минай" не зміг вдома обіграти футболістів "Десни".

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська