1. Новини Закарпаття
  2. >

На Закарпатті відбувся футбольний турнір серед митників України (ФОТО)

15.10.2021 22:12 Спорт

Переможця - визначила серія пенальті. Відтак, одна з найкращих 10 команд митних органів України одержала перехідний кубок з футболу.

Переможця - визначила серія пенальті. Відтак, одна з  найкращих 10 команд митних органів України одержала перехідний кубок з футболу.

У п’ятницю, 15 жовтня, у спорткомплексі «Юність» в м.Ужгороді продовжився розіграш відкритого перехідного кубку футболу (футзал) серед 10 команд митних органів України.

Нагадаємо, серед гравців-учасників турніру, які взяли участь у змаганнях: Центральний апарат Держмитслужби, Університет митної справи та фінансів, Львівська, Волинська, Одеська, Харківська, Київська, Івано-Франківська, Рівненська та Закарпатська митниці.

Серед півфіналістів – Закарпатська та Рівненської митниці, поєдинок яких продовжився серією пенальті. Та закарпатські митники влучними ударами у ворота змусили капітулювати голкіпера супротивника з результатом 6:5, посівши 3- місце у турнірі.

Але найцікавіша фінальна гра відбулася між командами Одеської та Львівської митниць, де гравці вправно націлювали передачі м’яча, демонструючи хорошу підготовку команд та техніку чи-то атак, чи оборони. Та і фінальна гра не визначила переможця - 1:1, тож долю матчу вирішувала серія пенальті. Спочатку удари м’яча з 7-метрової позначки у ворота були влучними в обох командах, однак останні поєдинки львівських футболістів були невдалими, а от  одеські - навпаки вправно переграли львівського голкіпера з переможним підсумком.

Тож, після завершення усіх поєдинків присутній начальник Закарпатської митниці Микола Румянцев привітав переможців та вручив найкращим гравцям команд нагороди. А от головний приз - перехідний кубок одержала команда Одеської митниці на чолі з її керівником  Андрієм Танцеровим.

Також було відзначено найкращого бомбардира - одеського митника Антона Кочевенка, найкращого воротаря – Віталія Кадиру теж з Одеської митниці, кращого захисника – Олександра Салагана з Рівненської митниці, кращого гравця – Романа Вишиваного з Львівської митниці.

Нагадаємо, ужгородські спортсмени привезли 13 медалей з чемпіонату Європи з бойового самбо (ВІДЕО)

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська