1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Мукачеві відбувся турнір пам'яті Героя АТО прикордонника Роберта Кіса

08.10.2021 19:23 Спорт

Сьогодні в місті Мукачево відбувся турнір з міні-футболу «Кубок пам’яті», присвячений сьомій річниці з дня загибелі Героя АТО прикордонника Роберта Кіса.

Сьогодні в місті Мукачево відбувся турнір з міні-футболу «Кубок пам’яті», присвячений сьомій річниці з дня загибелі Героя АТО прикордонника Роберта Кіса.

За кубок змагалось шість команд: прикордонники Мукачівського загону, співробітники ДСНС України у Закарпатській області, співробітники Мукачівського відділу Нацполіції, «Друзі Роберта Кіс», команда Мукачівського центру професійно - технічної освіти та команда учнів Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г. Шевченка.

Турнір, ініційований керівництвом ДНЗ "Мукачівський центр професійно-технічної освіти", в якому навчався загиблий прикордонник Роберт, відбувся вже не вперше. Серед вболівальників на змаганнях були присутні мама Роберта, його вдова та син Денис.

В захоплюючій та напруженій боротьбі перемогу у змаганнях здобули прикордонники. Переможний кубок охоронцям кордону вручив син  загиблого Героя – Денис  Кіс, повідомила Прес служба Мукачівського прикордонного загону.

Нагадаємо, Визначились фіналісти чемпіонату Іршавщини з футболу.

Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатка зробила “непристойну” пропозицію патрульним: як жінка поплатиться за свою витівку? (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська