1. Новини Закарпаття
  2. >

Катя Козлова заслужила фінал кваліфікації WTA

07.10.2021 12:51 Спорт

Талановита українська тенісистка впевнено тримає курс на основну сітку престижного змагання WTA. До головного змагання в Індіан-Уеллсі потрібно прибрати з дороги останню суперницю

Талановита українська тенісистка впевнено тримає курс на основну сітку престижного змагання WTA. До головного змагання в Індіан-Уеллсі потрібно прибрати з дороги останню суперницю

Козлова vs Марія

4 жовтня українських любителів тенісу порадувала інформація з американського Індіан-Уеллс. На змаганні блискуче виступила наша тенісистка Катерина Козлова. Спортсменка впевнено розібралася з сильним опонентом - Тетяною Марією.

Дівчата боролися за право вийти у фінальну частину кваліфікації турніру на харді з значними призовими 8,27 мільйона доларів. Оскільки ставки виявилися великі, сутичка на корті вийшла з божевільною інтригою. Букмекерські співтовариство передбачало такий розвиток подій. Оптимальною лінією на зустріч відзначився букмекер Паріматч. Нещодавно експерти популярного порталу Мета.ua ретельно досліджували роботу БК Parimatch і поділилися з каперами своїми висновками у вигляді огляду.

Боротьба за кожен м'яч

Суперниці не зустрічалися раніше на корті до протистояння 4 жовтня. Марія проводила вересень у Португалії, де брала участь у трьох турнірах. Пробитися далі другого кола спортсменці не вдалося.

Катя навпаки, ретельно готувалася до змагання в США. Показавши професіоналізм, українська тенісистка прибула в Штати у серпні. Козлова брала участь у відборі до USOpen2021, але першу стадію відбору їй подолати не вдалося. Потім Катерина вдало зіграла на харді турніру Чикаго, пройшовши три стадії.

У першому сеті Катя виступила по-бойовому. Наша тенісистка зачепилася за другу подачу опонентки і зробив перший брейк. Замість розвитку успіху Козлова втягнулася в затяжний обмін ударами і програла свою подачу.

Повернувшись до звичної стратегії агресивної гри, Катя записала на свій рахунок ще два брейка і виграла перший сет 3:6. Судячи з вигляду німецької тенісистки, Марія не розраховувала зустріти максимально жорсткий опір.

Другий сет - легкість і натиск

Катерина з першого розіграшу м'яча другого сету взяла високий темп. У нашої тенісистки пішла перша подача і статистика відзначила два ейси. У другому сеті Катя відбила три брейка, завершивши сет з розгромним рахунком 1: 6. Всього протистояння на корті тривало 1 годину і 7 хвилин.

Катерину чекає бій у фіналі з представницею Італії Паоліні. Талановита Ясмін знаходиться на 63-ій позиції рейтингу WTA, але виступає нестабільно в останній рік. Побажаємо Катерині удачі у серйозному суперництві за вихід у фінал.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська