1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Зорепад голів у звітному турі чемпіонату Берегівщини з футболу

27.09.2021 08:46 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Загалом шкіряний у чотирьох поєдинках побував у сітці воріт 25(!) разів.

Загалом шкіряний у чотирьох поєдинках побував у сітці воріт 25(!) разів.

Щедрим на голи виявився матч у Підвиноградові, де місцевий “Ардовець-Тесла” зустрічався з одним із лідерів – ФК “Кідьош”.  Останній, правда, виступав у дещо послабленому складі – на поле не вийшли ряд провідних гравців, що й призвело до нищівної поразки. Гравці з Виноградівщини  шість разів примушували кіпера гостей виймати м’яча зі своїх володінь, на що кідьошці відповіли трьома влучними ударами. Поєдинок завершився з рахунком 6:3 на користь “Тесли”. Незважаючи на це, Кідьош з 24 очками в активі продовжує утримувати другу позицію в тунірній таблиці.

 Вісім забитих голів побачили вболівальники  в зустрічі аутсайдера ФК “Вари” із “бронзовим” “Берегвідейком”. Берегівці п’ять разів “розписувалися” у воротах господарів, пропустивши у свої три прицільні реалізації. Фінальний свисток судді зафіксував кінцевий результат - 3:5.

Реабілітувало себе за поразку в попередньому турі від Фанчикова (4:2) Перехрестя, причому в повній мірі. Виноградівці забили у ворота Королева 5 голів, дозволивши гостям, які в попередньому турі святкували перемогу над “Ардановцем (2:1), провести лише м’яч престижу – 5:1. Попри поразку Королево з 21 очком залишається на четвертій позиції в табелі про ранги.

Несподівано в нічию зіграв у Вилоку одноосібний лідер першості гечанський “Бактянець”, який із 27 заліковими балами продовжує очолювати турнірну таблицю. А вирвати три очки у Вилоку не зумів: подинок завершився бойовою нічиєю – 1:1.

У звітному турі відпочивали футболісти Фанчикова.

Нагадаємо, ДТП на Закарпатті: автомобіль злетів із дороги (ФОТО)

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська