1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородський "Минай" включили до списку учасників наступного сезону Прем'єр-ліги

14.07.2021 22:19 Спорт

Там ужгородці замінять "Олімпік".

Там ужгородці замінять

У наступному розіграші української Прем'єр-ліги виступить ужгородський "Минай". Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Української асоціації футболу, повідомляє пресслужба УПЛ. "Минай" був учасником сезону 2020/21 УПЛ. Проте закінчив чемпіонат на останньому 14-му місці і мав вилетіти у Першу лігу. Ужгородську команду затвердили у списку учасників Першої ліги. Проте замість цього "Минай" виступатиме в УПЛ.

На початку липня керівництво донецького "Олімпіку" оголосило про зняття зі списку учасників чемпіонату України. Відповідне рішення прийняв президент клубу Владислав Гельзін, який отримав дискваліфікацію на п'ять років від футболу.

Згодом президент Професійної футбольної ліги Олександр Каденко повідомив, що замість "Олімпіка" в українській Прем'єр-лізі виступатиме саме "Минай". А донецький клуб - замість нього у Першій лізі. Долю "Олімпіка" дирекція Прем'єр-ліги не повідомила. Проте "Минай" виступатиме у вищій лізі чемпіонату України у сезоні 2021/22.

Ще перед зняттям "Олімпіка" дирекція Прем'єр-ліги ухвалила календар на наступний розіграш чемпіонату України. У ньому донецький клуб мав зіграти у першому турі проти "Динамо". Оскільки календар Прем'єр-ліги уже затверджений, "Минай" замінить "Олімпік". Відповідно, ужгородська команда зіграє перший матч чемпіонату саме проти "Динамо", повідомило Суспільне Закарпаття.

Нагадаємо, “Берегвідейк” знову очолив турнірну таблицю чемпіонату району з футболу.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська