1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

ФК "Ужгород" та "Мункач" зіграли другий спаринг-матч

11.07.2021 12:31 Спорт

"Ужгород" у другому спаринг-матчі проти "Мункача" вийшов переможцем.

Якщо перший зіграли на “Автомобілісті” в обласному центрі Закарпаття (команди розійшлись миром 0:0), то тепер матч відбувся на базі мукачівської команди у селі Дерцен. Цього разу сильнішими були “ужгородці”. Наставники обох команд перевірили гравців, що наразі перебувають на перегляді.

На старті матчу колективи обмінялися гострими моментами. Спочатку після прострілу з лівого флангу від Стефана Федака з хорошої позиції пробивав Сергій Майборода, однак кіпер зіграв надійно. А згодом свою майстерність показав вже воротар “ужгородців”: після удару з 10-ти метрів Михайло Готра зробив сейв. Пізніше був дальній удар від Володимира Дурана, однак м’яч пролетів повз ворота.

Підопічні Михайла Іваниці продовжували насідати на ворота суперника. На 15 хвилині Адріан Пуканич бив головою з 10-ти метрів — кіпер цей удар взяв. "Ужгород" у другому спаринг-матчі проти "Мункача" вийшов переможцем Але й “мукачівці” теж намагалися не відсиджуватися у захисті: після подачі кутового футболіст “Мункача” пробивав після підбирання — вище воріт. А на 18 хвилині був ще один дальній удар по воротах Михайла Готри — не точно. На 25 хвилині футболіст “Мункача” потужно пробивав з-за меж штрафної: м’яч зустрівся з поперечкою і відлетів у поле. Через декілька хвилин суперник мав ще одну нагоду відкрити рахунок. Футболіст “Мункача” вискочив на побачення з кіпером, однак Михайло Готра витягнув удар по центру.

На 42 хвилині “Мункач” мав чергову нагоду: м’яч знову влучив у поперечку. "Ужгород" у другому спаринг-матчі проти "Мункача" вийшов переможцем На початку другого тайму гострішими у чужій штрафній були вже “ужгородці”. Зокрема, небезпечно пробивали з-за меж штрафної Стефан Федак, Вадим Ференцик, а головою у карній зоні бив Павло Тищук. Але їхні спроби не увінчались успіхом — бракувало точності. Зрештою, всередині другого тайму “Ужгород” таки відкрив рахунок у спарингу. Після хорошої подачі з лівого флангу гравець на перегляді головою пробив точно в кут.

"Ужгород" у другому спаринг-матчі проти "Мункача" вийшов переможцем Трохи згодом інший гравець на перегляді потужно пробивав з далекої відстані — кіпер потягнув. Ближче під завершення зустрічі “мукачівці” загрожували ударом зі стандарту: Михайло Готра у рамці зіграв надійно. "Ужгород" у другому спаринг-матчі проти "Мункача" вийшов переможцем У підсумку, “Ужгород” здобув мінімальну перемогу у спарингу і продовжує підготовку до дебютного сезону в Першій лізі.

ФК "Ужгород"

Нагадаємо, Гороскоп на 11 липня для всіх знаків зодіаку.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська