1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Експерти оцінили перспективи «Ужгорода» в Першій лізі

08.06.2021 20:49 Спорт

Футбольний клуб «Ужгород» виконав завдання максимум на сезон 2020/21 – команда виборола право зіграти в Першій лізі наступної кампанії.

Футбольний клуб «Ужгород» виконав завдання максимум на сезон 2020/21 – команда виборола право зіграти в Першій лізі наступної кампанії.

Підопічні Володимира Васютика у передостанньому турі свого дивізіону Другої ліги впевнено перемогли львівські «Карпати» з рахунком 3:0, і тепер в останній грі сезону у закарпатського колективу вже немає максимальної турнірної мотивації – одну з двох путівок до Першої ліги «Ужгород» собі вже гарантував.

Єдиною метою для ужгородців залишається хіба що підсумкове перше місце в своєму дивізіоні, яке команда має вибороти у заочному протистоянні з хмельницьким «Поділлям», яке має стільки ж очок, як і підопічні Васютика, але при цьому поступається закарпатському колективу за додатковими показниками. Шанси залишити за собою першу сходинку у команди з Ужгорода дуже високі, по що свідчать і котирування від представників беттинг-сфери. Наприклад, мобільна версія сайту Favbet - одного з лідерів вітчизняного ринку, пропонує лінію на матч «Ужгорода» проти «Волині-2» в заключному турі сезону, де шанси закарпатців на здобуття трьох очок оцінені у 85% вірогідності. Що є дуже серйозним показником.

А щ ж думають експерти стосовно майбутнього «Ужгорода» в більш престижному дивізіоні – Першій лізі? Звісно, рівень конкуренції в цьому змаганні значно вищий, і називати закарпатський колектив фаворитом сезону ніхто не поспішає. Зокрема, експерти компанії 1xbet, яка завжди пропонує великий вибір об’єктів для парі, що стосуються українського футболу різних рівнів, бачить «Ужгород» міцним середняком майбутнього сезону. І якщо хтось бажає відіграти свої бонуси від БК 1xBet саме на успіху команди з Закарпаття, то варто знати, що шанси ужгородців посісти перше місце – всього лише 9%, а варіант з фінішем в трійці кращих сезону оцінюється трохи вище – майже 19%.

Звісно ж, багато в чому думка експертів в подальшому може залежати від того, як «Ужгород» та його керівництво підготуються до нового сезону. Зокрема, і від того, які гравці будуть запрошені до клубу, і які амбіції у них будуть стосовно боротьби за високі цілі. Втім, вже зараз склад закарпатської команди не поступається багатьом з тих, хто вже грає в Першій лізі. Такі гравці, як Адріан Пуканич, Олег Допілка, Сергій Майборода та інші, вже мають досвід виступів на більш високому рівні, аніж другий за силою дивізіон України.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська