1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На кубку України з бойового самбо закарпатці вибороли вісім медалей

07.06.2021 20:24 Спорт

4-5 червня в Києві на змагання нашу область представляли 11 ужгородців, які вибороли сім срібних та одну бронзову медаль.

4-5 червня в Києві на змагання нашу область представляли 11 ужгородців, які вибороли сім срібних та одну бронзову медаль.

Збірна Закарпаття повернулася сьогодні, 7 червня до Ужгорода з кубка України з бойового самбо. За словами тренера Олександра Дорогіна, змагання відбувалися в Києві 4-5 червня. Нашу область представляли 11 ужгородців віком від 7 до 12 років. Вони здобули 7 срібних та одну бронзову медалі, пише Суспільне Закарпаття.

Вранці на вокзалі Ужгорода спортсменів зустрічали батьки. 12-річний Крістіан Попудник займається самбо 2 роки. Розповів: виграв на чемпіонаті 2 місце:

"Для мене це перший чемпіонат України з бойового самбо. Я старався і бився, як міг, але було дуже багато суперників — і я проривався у фінал", — сказав хлопець.

"Йому подобалося і самбо, і бойове дзюдо, і кіксбокс, але вибрали бойове самбо — усі види спорту в одному", — розповів його батько, Віктор Попудник.

Тренер збірної Закарпаття з самбо Олександр Дорогін розповів: з 11 учасників їхньої команди 7 пройшли до фіналу.

"Наші трохи не допрацювали або ще щось. Ми це все будемо виправляти, — сказав Олександра Дорогіна. — Дуже повпливав на наші змагання карантин. До нього наші щомісяця, а іноді й два рази на місяць їздили на змагання і для них це було звичайною справою: як піти на тренування, так і на змагання, а тепер в умовах карантину діти не могли тренуватися".

За словами тренера, впродовж червня та липня хлопці готуватимуться до змагань, які відбудуться в Затоці на Одещині.

Нагадаємо, спортсмен з Виноградова здобув перемогу на Чемпіонаті світу з важкої атлетики.

Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Напав на поліцейського: на Закарпатті затримали агресивного водія

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська