1. Новини Закарпаття
  2. >

Адріан Пуканич знову потрапив до символічної збірної 23-го туру Другої ліги

25.05.2021 19:21 Спорт

Традиційно найкращих виконавців визначає SportArena разом з ПФЛ.

Традиційно найкращих виконавців визначає SportArena разом з ПФЛ.

“Ужгород” у 23-му турі здобув перемогу у матчі проти київського “Рубікона” (2:1), а Адріан Пуканич відзначився голом та асистом. Цей результат дозволив й далі утримувати лідерство у групі А Другої ліги.

На сайті SportArena так охарактеризували виступ капітана: “Це, звичайно, дуже нетипово й навіть зовсім несподівано, проте 37-річний гравець — лідер всієї Другої ліги за показниками забитих м’ячів і результативних передач. Пуканич зробив результат і в матчі з “Рубіконом”. Хоча цього разу не зайшли його дальні удари (воротар Прокопенко з ними справлявся без проблем), Адріан зіграв інакше — після відскоку удару Вишневського зіграв на добиванні на дальній стійці, випередивши суперників. На початку другого тайму саме Пуканич дав тонку низову передачу на Вишневського, який закріпив перевагу лідера Групи “А”. Таким чином, в активі колишнього хавбека “Шахтаря” та збірної України — знову вирішальний вклад у перемогу”.

Загалом символічна збірна туру має такий вигляд:

Нагадаємо, що Мукачівські баскетболісти здобули перемогу на Першості Закарпатської області (ФОТО)

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)

 

 

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська