1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

ГК "Карпати" здобули срібло у жіночій Суперлізі (ВІДЕО)

16.05.2021 21:20 Спорт

За 26 поєдинків "Карпати" вибороли 30 очок.

За 26 поєдинків

Про це повідомляється на сайті Федерації гандболу України.

Завдяки нічийному результату у грі між ГК "Карпати" та ГК "Реал" (26:26) срібні медалі вдалося вибороти закарпатським гандболісткам. 

Гра між ужгородськими "Карпатами" та миколаївським "Реалом" відбулася 15 травня і стала вирішальною у боротьбі за срібні медалі.

"У турнірній таблиці миколаївська команда поступалась ужгородській лише один очком, отже «Реала» необхідна була лише перемога, натомість «Карпати» влаштовувала і нічия", — йдеться у повідомленні федерації.

У першій половині у рахунку вели миколаївки (16:14), проте втримати перевагу у другій 30-хвилинці "Реалу" не вдалося. Гра завершилась з нічийним результатом — 26:26.

Найбільш результативною у "Карпат" стала розігруюча Анастасія Полєтаєва, яка закинула 7 м'ячів. У "Реала" найбільше відзначилася лінійна Лілія Рябоконь — 6 м'ячів.

16 травня відбулась заключна гра сезону між "Галичанкою" та "Карпатами", у якій львівські гандболістки перемогли — 31:24. Однак, на положення команд у турнірній таблиці результат останньої гри не вплинув.

Трійку призерів жіночої "Суперліги" замикає "Реал" (29 очок), на другій сходинці "Карпати" (30 очок), зі значним відривом очолює турнірку "Галичанка" (49 очок).

Нагадаємо: У Києві проходять національні змагання "Ігри Воїнів": серед учасників є і закарпатці (ФОТО) 

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська