1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

"Шахтар" переміг "Минай" у скандальному матчі: закарпатці відмовлялись виходити на поле

07.05.2021 10:18 Спорт

Команди зустрічались у Києві на "Олімпійському".

Команди зустрічались у Києві на

Про це повідомили в пресслужбі закарпатського клубу в мережі Фейсбук:

На жаль, «Шахтарю» поступаємось. В матчі проти такої сильної команди нам не вдалося продемонструвати результат. Закарпатці мали моменти, але не скористалися ними. Поступаємося з рахунком 4:0, - йдеться в повідомленні.

Донецький "Шахтар" здолав "Минай" у матчі 25 туру української Прем`єр-Ліги з рахунком 4:0.

Поєдинок пройшов у Києві у четвер 6 травня.

Щоправда, ця гра мала усі шанси не відбутися. За пару годин до гри у ЗМІ з`явилася інформація, що "Минай" не приїде на НСК "Олімпійський" на матч із "Шахтарем". Закарпатська команда таки прибула на стадіон, але із 40-хвилинним запізненням. Надалі з`явилася інформація, що гравці команди закрилися в роздягальні і не збираються виходити на гру, повідомила УП.

Однією із основних причин демаршу гравців стала інформація, що за день до гри було зроблено багато ставок у букмекерських конторах на тотал гри більше 3,5 м`ячі, і в самій команді намагаються розібратися із ситуацією, зазначали в ЗМІ.

Станом на 19:02 гра не розпочалася, але вже за 15 хвилин надійшла інформація, що футболісти "Минаю" таки вийдуть на поле. Матч розпочався із запізненням на 35 хвилин. Пізніше стало відомо, що "Минай" після матчу зробить офіційну заяву по подіях навколо початку самої гри.

Варто додати, що власник "Минаю" Валерій Пересоляк потрапив під санкції РНБО у боротьбі з контрабандою. Багато хто вважав, що після санкцій щодо Пересоляка "Минай" також матиме відповідні фінансові проблеми.

Що стосується самої гри, то "Минай" намагався щось протиставити "гірникам", але все марно. Рахунок ще в першому таймі відкрив ударом головою з метрів 12-ти Тарас Степаненко. Після удару Дентінью м`яч влучив у штангу воріт "Миная".

Нагадаємо, Закарпатські гандболісти вилетіли з Кубка України.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська