1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Дівчина з Виноградова - призерка в категорії з фітнес-бікіні націлилася на подальші перемоги / ВІДЕО

16.04.2021 09:04 0 Спорт Ексклюзив Автор: Голос Карпат

Тренерка з фітнесу, молода мама і спортивний нутриціолог Вікторія Теремта поділилася враженнями після перших успіхів на великій сцені бодібілдингу.

10 квітня пройшов Відкритий кубок Києва з бодібілдингу, на якому брали участь велика кількість спортсменів з різних регіонів України. За рівнем учасників Кубок Києва завжди становив гідну конкуренцію національному кубку.

Разом з тим, виноградівчанку Віторію Теремту визнали однією з кращих у категорії фітнес-бікіні. Вікторія посіла призове ІІ-ге місце та вже націлилася на подальші, ще масштабніші перемоги.

Це не просто пройтися сценою. Потрібно залишатись впевненою, усміхнено, одночасно напруживши м’язи. Адже оцінють увесь загальний образ жіночності і краси, - розповіла Вікторія Теремта Василеві Кішу, який нещодавно записав з нею розмову.

Говорили про те, як вдається поєднувати тренування, амбітні цілі всупереч бажанню поїсти щось “смачненьке на ніч” та поряд із вихованням дитини та сімейними клопотами. 

Вікторія Теремта уже підтвердила, що піде на змагання за Кубок України та має плани участь у європейських спортивних івентах. Більше дивіться у ВІДЕО.

Читайте на ГК:Реконструкція у Виноградові триває: запрацював музичний фонтан (ФОТО)
Читайте на ГК:“Вбіг схвильований чоловік зі словами…”: що трапилося на Виноградівщині після півночі? (ФОТО)
Читайте на ГК:Сучасне мистецтво процвітає: у Виноградові відкрили першу персональну вставку юної художниці (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська