1. Новини Закарпаття
  2. >

Основний бомбардир «Минаю» дебютував у збірній Азербайджану

07.04.2021 16:00 Спорт

Анатолій Нурієв два тижні тому дебютував у збірній Азербайджану. Це непересічна подія в історії клубу, адже Нура починав своє сходження до футбольних зірок разом з "Минаєм".

Анатолій Нурієв два тижні тому дебютував у збірній Азербайджану. Це непересічна подія в історії клубу, адже Нура починав своє сходження до футбольних зірок разом з

Анатолій зіграв всі три гри – в рамках відбору з Португалією та Сербією та товариський матч проти Катару, пише інформаційний департамент ФК «Минай».  Після повернення його в Ужгород та важливого матчу проти «Колоса» ми розпитали нашого гравця про таку подію в його житті. Ось що він розповів:

«Враження, звісно, позитивні. Коли був там, то десь спочатку не надто усвідомлював де я і з ким виходжу грати на одне поле. Це розуміння приходить вже вдома. Коли емоції трохи вгамувалися, то я усвідомив наскільки це честь і наскільки приємно було вийти на поле проте таких гравців як Кріштіану Роналду, Бруну Фернандеш, Душан Тадіч та і загалом вся збірна Португалії, Сербії. І зрозумів, що це дуже хороший досвід і хороші емоції.

Що сказати про Роналду? Скажу так – було цікаво за ним поспостерігати. Це ж людина, яка стільки всього досягла та стільки всього завоювала. Приємно було проти нього зіграти.

Посвяти  збірній ніякої не було. Прийшов на загальнокомандну вечерю, з усіма привітався, познайомився. Якогось танцю чи пісні там не було.

Три матчі грав на різних позиціях. З Португалією – лівий півзахисник, з Катаром – під нападниками, з Сербією – як другий нападник чи радше відтягнутий форвард. Остання позиція мені дуже подобається і тренер бачить мене на ній.

З ким було найважче? Мабуть проти Сербії. Перший тайм ми бігали, відбивалися, у другому вже наладили гру, комбінації, більше володіли м’ячом. Але загалом досить складний матч, хоч ми могли взяти очки в ньому.

Ще запам’яталися мені стадіон, де грав. «Ювентус Стедіум» дуже мені сподобався  - комфортний, затишний, невеликий. Сподобався і стадіон в Дебрецені, а також «Олімпійський» в Баку. В останньому газон просто шикарний.

Дуже розраховую, що і далі буду показувати хороший рівень футболу, щоб мене і далі викликали в збірну».

Нагадаємо, що Півзахисник “Миная” Михайло Кополовець закінчив кар’єру футболіста

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська