1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Півзахисник “Миная” Михайло Кополовець закінчив кар’єру футболіста

05.04.2021 09:34 Спорт

Про рішення гравця повідомив журналіст телеканалів “Футбол 1/2/3” Богдан Тимовчак, – пише Суспільне

Причину завершення кар’єри Кополовець пояснив неминучістю закінчення кар’єри, а також необхідністю набирати очки у заключних поєдинках сезону. “Минай” за 7 матчів до кінця сезону продовжує йти поруч із зоною вильоту на 13-му місці (15 очок) із перевагою в два очки над “Рухом”.

Рішення закінчити кар’єру півзахисник прийняв після відставки головного тренера Василя Кобіна. Новим тренером “Миная” став Микола Цимбал, який працює у структурі клубу з 2019 року і був помічником Кобіна.

Після завершення кар’єри футболіста, Кополовець зосередиться на роботі спортивним директором у клубі. Обов’язки на цій посаді колишній гравець “Миная” виконує впродовж 3 років.

Востаннє Кополовець виходив на поле за “Минай” у березні у поєдинку проти “Динамо” (0:3). Він вийшов на заміну і зіграв 19 хвилин. Ця гра стала для нього єдиною у сезоні-2020/21.

Нагадаємо, «Минай» зіграв з «Колосом»: відомі результати матчу.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська