1. Новини Закарпаття
  2. >

Визначився перший фіналіст Зимової першості Закарпаття з футболу

01.04.2021 13:09 Спорт

Вчора, 31 березня, відбувся півфінальний поєдинок Зимової першості області з футболу 2021. У боротьбі за вихід до фіналу зійшлися МФА «Мункач» (Мукачево) та ФК «Севлюш» (Виноградів).

Вчора, 31 березня, відбувся півфінальний поєдинок Зимової першості області з футболу 2021. У боротьбі за вихід до фіналу зійшлися МФА «Мункач» (Мукачево) та ФК «Севлюш» (Виноградів).

Представникам міста над Латорицею вдалося забити швидкий гол. Вже на 9-й хв. зустрічі вони опинилися попереду – 1:0 (господарі поля заробили право на 11-метровий удар, який взявся виконувати Ілля Западнюк; голкіпер «Севлюша» удар із «позначки» парирував, однак футболіст «Мункача» вдало зіграв на добиванні й увігнав круглого у сітку воріт), повідомив КО.

Відновити статус-кво виноградівцям удалося на початку другого тайму. Мукачівці не за правилами зіграли у власному штрафному майданчику, за що арбітр призначив пенальті. До м’яча підійшов Михайло Чедрик і за кілька секунд збільшив свій гольовий доробок до 16-ти м’ячів.

У завершальній третині основного часу зустрічі моменти для взяття воріт виникали як в одних, так і в інших, однак змінити рахунок на табло (1:1) не вдалося нікому, тож на команди чекала серія післяматчевих пенальті. Влучнішими виявилися гравці «Севлюша», які реалізували всі свої удари, натомість мукачівці одного разу схибили. Підсумковий рахунок зустрічі – 1:1 (пен. 3:5).

Другий фіналіст Зимової першості Закарпаття 2021 стане відомий 3 квітня. У боротьбі за вихід до фіналу ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) протистоятиме ФК «Терново».

Нагадаємо, На Кубку світу з фехтування на шпагах ужгородець здобув срібло (ВІДЕО)

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська