1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >
  5. Ужгород

В Ужгороді напівмарафон присвячений цвітінню сакур цьогоріч може пройти в онлайн-режимі

29.03.2021 22:08

Напівмарафон відбудеться в Ужгороді 18 квітня.

Марафон вирішили провести саме в цей час у зв’язку із сезонним цвітінням сакур, розповіла 29 березня організаторка події Уляна Кононенко, пише Суспільне Закарпаття.

За її словами, такий напівмарафон буде третім в Ужгороді, минулоріч його не проводили через карантин. Заплановані забіги на 21 та 10 кілометрів, а також напівмарафонська естафета.

"Старт буде відбуватися біля "Совиного гнізда", маршрут буде пролягати вулицями міста, через транспортний міст, набережними. Коло буде трошки більше, ніж 5 кілометрів, відповідно учасники, які долатимуть напівмарафон, пробігатимуть 4 таких кола. З дистанцій буде 10 км та естафета, розрахована на 4-х таких учасників, які долатимуть по 1 колу. Якщо все-таки, Ужгород залишатиметься в "червоній" зоні, ми переведемо забіг в онлайн-формат", — розповіла організаторка.

Микола Фомішкін, співорганізатор напівмарафону, додав: "Є програми, які реєструють, коли чоловік стартував та фінішував, тобто GPS-програми із записом маршруту, який людина пробігла. Вона надсилає нам фото зафіксованої дистанції, що дійсно пробігла 21 кілометр".

Нагадаємо, закарпатський "Минай" програв футболістам із угорської "Кішварди".

Читайте на ГК:Запобігання корупції: на Закарпатті відбувся мобільний курс оборонного менеджменту (ФОТО)
Читайте на ГК:Парк-готель «Брістоль» зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина