1. Новини Закарпаття

Шевченко про успіхи «Мілана»: Мене не здивувала гра в Манчестері, як і те, що вони показують в Італії

28.03.2021 15:19 Спорт

Екс-нападник «Мілана», а нині тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думкою про виступи міланської команди в нинішньому сезоні.

Екс-нападник «Мілана», а нині тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думкою про виступи міланської команди в нинішньому сезоні.

«Мальдіні відмінно справляється зі своєю роботою, як і всі в" Мілані ". Є хороший проект, клуб об'єднується. Не сумніваюся, що результат буде. "Мілан" повинен зберегти свої амбіції. Мене не здивувало виступ "Мілана" в Манчестері, як і те, що вони показують в Італії. У клубу є хороші шанси на вихід у наступну стадію Ліги Європи. Неможливо передбачити майбутнє, але "Мілан" грає з високо піднятою головою. Приємно бачити, що "Мілан" повернувся», - зазначив Шевченко.

Нагадаємо, «Мілан» за 26 турів набрав 56 очок і зараз займає друге місце в турнірній таблиці Серії А.

А минулої середи збірна України з нічиєї (1:1) проти чемпіонів світу французів стартувала у відбірковому турнірі ЧС-2022, йдеться на порталі “ВсеПроСпорт”. На поточному зборі у команди Андрія Шевченка ще два офіційні поєдинки, найближчий з яких з командою Фінляндії на своєму полі. Матч пройшов вчора та закінчився нічиєю. На цю мить в активі «Синьо-жовтих» чотири очки після двох турів.