1. Новини Закарпаття
  2. >

«Минай» здобуває перемогу!

26.02.2021 16:17 Спорт

На штучному полі «Авангарду» підопічні Роберта Бабіча перемогли дублерів донецького «Олімпіка» з рахунком 2:1.

На штучному полі «Авангарду» підопічні Роберта Бабіча перемогли дублерів донецького «Олімпіка» з рахунком 2:1.

В кожному таймі забили по голу, проте могли і більше. Натомість пропустили лише в кінці. У підсумку – 3 перемога в сезоні.

Очевидно, «Олімпік» після поразки від нас у себе вдома в першому колі  зробив висновки і суттєво підготувався до гри з нами. Вони вміло працювали без м’яча і не пускали нас  на чужу третину поля, а також руйнували наші атаки. Проте господарі були налаштовані рішуче – ми контролювали м’яча, намагалися атакувати широко, а якщо втрачали круглого, то застосовували миттєвий високий пресинг і боролися в кожному епізоді.

За такої гри і такого захисту «Олімпіка», наша команда розуміла, що слід витискати максимум зі стандартів. З кутових та штрафних було кілька нагод, а на 42-ій хвилині «минайці» таки забили. З правого флангу пішла подача, і Владислав Чушенко був першим на добиванні – 1:0. Перший  домашній гол дублерів у цьому році. 

За такого рахунку «Олімпік» спробував відразу кинутися в атаку, оголивши захист. І завдяки вільним зонам ще у першому таймі, наша команда могла збільшувати рахунок – класні удари з правого флангу у бік воріт наносив то Чистяк, то Шпак.

Після перерви, зрозуміло, що суперник почав грати агресивніше – і тиск на ворота нашої команди збільшився. Проте «минайці» вистояли, а з середини другого тайму зуміли відтягнути гру зі своєї половини поля. І у підопічних Роберта Бабіча знову почали виникати моменти, зокрема і зі стандартів.

Протягом тайму боротьба на полі ставала все гарячішаю – дві сутички між гравцями свідчать про те, що ніхто не хотів сьогодні уступати.

Кульмінація матчу припала на останні 5 хвилин. Нашій команді вдалося відзначитися ще раз. Шпак протягнув м’яча до штрафної , перевів на протилежний фланг, звідти простріл в чужу штрафну і захисник «Олімпіка» срізав у свої ворота – 2:0.

На жаль, «минайці» досить рано повірили в перемогу і «Олімпік» встиг до кінця матчу реалізувати результативну атаку – 2:1. Що цікаво, «минайці» за час, який лишився, могли забивати ще, але удар нашого форварду в упор відбив голкіпер гостей.

У підсумку 2:1 – друга домашня перемога наших дублерів і третя в сезоні. І, що цікаво, наша команда вже другий тур поспіль здобуває очки. Чудовий результат!

Наступний матч «Минай» U-21 проведе в Києві з «Динамо».

Нагадаємо, що Вболівай за своїх: розклад другого кола Зимової першості Закарпаття

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська