1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболісти "Ужгорода" розгромили тячівські "Вільхівці"

05.02.2021 15:27 Спорт

Футбольний клуб «Ужгород» провів перший спаринг-матч у 2021-му році. Суперником став учасник чемпіонату області – ФК «Вільхівці».

Футбольний клуб «Ужгород» провів перший спаринг-матч у 2021-му році. Суперником став учасник чемпіонату області – ФК «Вільхівці».

Представник Тячівщини завершив минулорічний сезон на 5-му місці. Спаринг-матч провели на штучному полі ужгородського стадіону «Авангард».

Головний тренер ФК «Ужгород» Володимир Васютик випустив з перших хвилин попереду двох футболістів, які перебувають на перегляді. І вже на 10-й хв. один з них відкрив рахунок у матчі (після подачі з кутового проштовхнув м’яч у ворота). А на 25-й хв. цей же гравець вдало пройшов лівим флангом і прострілив вздовж лінії воріт: у порожні забивав Адріан Пуканич. Ще через якусь мить капітан команди оформив дубль, прицільно пробивши. Трохи пізніше Віктор Ряшко міг збільшити різницю у рахунку, однак влучив у поперечку.

На 36-й хв. «Вільхівці» відквитали один м’яч: забили після виходу на оперативний простір, Михайло Готра не встиг зреагувати.

На 43-й хв. гравець на перегляді відзначився дублем. Після цього команди пішли на перерву.

На 48-й хв. «Ужгород» міг вкотре забивати: футболіст на перегляді пробивав з близької відстані після пасу з флангу, кіпер зумів відбити. Згодом Сергій Машталір не реалізував вихід тет-а-тет. А на 60-й хв. Машталір все таки забив. Він успішно замкнув передачу з правого краю.

Ще через 10 хвилин нападник міг збільшити відрив у рахунку. Він обікрав голкіпера, і пробивав метрів з 18-ти, однак оборонець «Вільхівців» у підкаті дістав.

Ближче під завершення поєдинку Машталір відзначився двічі. Він з легкістю завершував атаки у штрафному майданчику.

А крапку у матчі поклав Іван Капуйтей на заключних хвилинах гри. Його вивели у порожні ворота, чим футболіст скористався сповна.

У підсумку, 8:1 на користь «Ужгорода». Наступний спаринг-матч колектив Володимира Васютика зіграє у понеділок, повідомляє пресслужба ФК «Ужгород».

Нагадаємо, футболісти "Минаю" здобули першу перемогу на зборах у Туреччині.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська