1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Скільки Мілевський заб'є голів за «Минай»?

03.02.2021 15:10 Спорт

Після повернення в Чемпіонат України колоритного гравця футболістом, букмекерські контори України почали приймати ставки та кількість голів гравця у весняній частині сезону.

Після повернення в Чемпіонат України колоритного гравця футболістом, букмекерські контори України почали приймати ставки та кількість голів гравця у весняній частині сезону.

Аналітики букмекерської контори Фавбет першими запропонували ставки на результативність форварда, інформує 1football.info.

З «Динамо» в «Минай»

Нещодавно футбольний клуб Минай підписав контракт з відомим гравцем, колишнім виконавцем київського Динамо і збірної України — Артемом Мілевським. Сторони підписали угоду на півтора роки, а іменитий форвард взяв собі десятий номер.

Перед тим як повернутися в Україну Мілевський виступав винятково за Динамо. У 2013 році нападник залишив столичний клуб і вирушив до Туреччини, де надовго не затримався. Після цього опальний футболіст встиг пограти в чемпіонатах Хорватії, Румунії та Угорщини, а останнім його клубом став Динамо Брест. З білорусами Артем взяв чемпіонство, після чого не забажав залишатися в чемпіонаті сусідньої країни.

Повернення блудного сина

Повернення Мілевського у Favbet Лігу не залишилося без уваги букмекерів України. Компанія Фавбет відкрила прийом ставок за кількома пропозиціями, які стосуються успішності форварда в клубі з Ужгорода.

- Так, букмекер пропонує зробити ставку на те, що до кінця поточного сезону УПЛ гравець зробить шість і більше результативних передач в складі Миная. Таке парі можна зробити висновок за коефіцієнтом 2.0.

- Також оператор пропонує спрогнозувати, скільки голів Мілевський запише на свій рахунок в поточному чемпіонаті України. Ставки на те, що Артему підкориться відмітка в п'ять м'ячів або більше, приймаються з коефіцієнтом 1.70.

- Крім цього, топ букмекер України приймає парі на те, що новачок Миная стане кращим бомбардиром своєї команди за підсумками сезону - котирування 5.00.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська