1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >
  5. Великий Березний

На Закарпатті за кубок України з фрістайлу боролись спортсмени з усієї країни (ФОТО)

31.01.2021 20:19

25-28 січня на базі ГСК "Красія" проходили І та ІІ етапи розіграшу Кубка України з фрістайлу акробатика, а також Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат.

Як повідомило Ski Federation of Ukraine у перший змагальний день, 25 січня за всеукраїнську першість змагалися чоловіки та жінки (2006 року народження і старші). Тож, за результатами змагань список такий:

Максим Кузнєцов (м. Рівне)/Ангеліна Брикіна (м. Івано-Франківськ) Марк Лайош (Закарпатська обл.)/Анастасія Гасюк (м. Івано-Франківськ) Володимир Кушнір (м. Рівне)/Діана Яблонська (м. Рівне) Ян Гаврюк (м. Рівне)/Неллі Попович (Закарпатська обл.) Захар Максимчук (м. Рівне)/Оксана Яцюк (м. Івано-Франківськ).

У другий змагальний день, 26 січня, проходив ІІ етап Кубка України, тож за всеукраїнську першість змагалися чоловіки та жінки (2006 року народження і старші). Ось їх результати:

Максим Кузнєцов (м. Рівне)/Ангеліна Брикіна (м. Івано-Франківськ) Володимир Кушнір (м. Рівне)/Анастасія Гасюк (м. Івано-Франківськ) Марк Лайош (Закарпатська обл.)/Діана Яблонська (м. Рівне) Ян Гаврюк (м. Рівне)/Неллі Попович (Закарпатська обл.) Єгор Нескоромний (м. Миколаїв)/Оксана Яцюк (м. Івано-Франківськ).

У загальному заліку І та ІІ етапів Кубка України з флістайлу переміг Максим Кузнєцов (245,35) та Ангеліна Брикіна (241,19).

А от 27 січня відбулися Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат. Серед юнаків юнаків 2009-2010 років народження був усього один учасник, який відповідно і став переможцем - Венсан Горгула Коваленко (Закарпатська обл.).

Аналогічна ситуація і в юнаків 2007-2008 років народження - Єгор Нескоромний (м. Миколаїв).

У дівчат 2007-2008 р. н. результати такі:

Діана Яблонська (м. Рівно) Неллі Попович (Закарпатська обл.) Юліана Яремко (м. Івано-Франківськ)

Дівчата 2009-2010 р. н. мають такий п'єдестал:

Яна Ходус (м. Івано-Франківськ) Людмила Кондратенко (м. Івано-Франківськ) Ангеліна Мамалига (м. Івано-Франківськ)

У загальному заліку перемогла Рівненська область набравши 213 очок.

25-28 січня на базі ГСК "Красія" проходиили І та ІІ етапи розіграшу Кубка України з фрістайлу акробатика, а також...

Опубликовано Ski Federation of Ukraine Суббота, 30 января 2021 г.