1. Новини Закарпаття
  2. >

Вражаюча спритність: олімпійська чемпіонка зняла штани без допомоги рук (ВІДЕО)

30.12.2020 23:22 Спорт Лайт

Одна з найбільш титулованих гімнасток світу влаштувала жартівливе роздягання на камеру, стоячи на руках.

Одна з найбільш титулованих гімнасток світу влаштувала жартівливе роздягання на камеру, стоячи на руках.

Американська гімнастка Сімона Байлс "запалила" публіку трюком з роздяганням. Ролик 30 грудня опублікував у Twitter Міжнародний олімпійський комітет, повідомив Кореспондент

Ставши в стійку на руках, Сімона за хвилину зуміла зняти із себе домашні штани за допомогою ніг. Відзначимо, що ліва штанина далася спортсменці легше, ніж права, з якою довелося повозитися. У результаті Сімона залишилася в топі і трусах.

Користувачі соцмережі жартують із приводу роздягання Байлс і відзначають її прекрасну спортивну підготовку. 

"У мене зняти штани теж займає хвилину - правда, коли я перебуваю в природному положенні", - написав один із коментаторів відео. 

23-річна Сімона Байлс - чотириразова олімпійська чемпіонка і 19-разова чемпіонка світу. За загальною кількістю нагород з Олімпійських ігор і чемпіонатів світу вона посідає друге місце в історії спортивної гімнастики, поступаючись тільки Ларисі Латиніній. 

Почала займатися гімнастикою у віці шести років. На дорослому рівні дебютувала у 2013 році. Вона стала першою з 1994 року американською гімнасткою, якій вдалося захистити титул чемпіонки світу в абсолютній першості, і першою в історії афроамериканкою, яка стала чемпіонкою світу з гімнастики в абсолютній першості. 

Дівчина активно веде акаунт в Instagram, де на неї підписані 3,9 мільйона осіб.

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська