1. Новини Закарпаття
  2. >

На Ужгородщині відбулися футбольні поєдинки серед аматорських команд 2020 (ФОТО)

28.12.2020 14:28 0 Спорт
 

У неділю, 27 грудня, на стадіоні ГСК "Камелот" відбулися футбольні поєдинки, під час яких визначено призерів чемпіонату Ужгородського району з футболу серед аматорських команд 2020 року.

Чемпіонат ювілейний, цьогоріч йому виповнилося 65 років. Про це повідомило видання прес-центр Закарпатської ОДА.

Бронзу здобула команда "Карпати" (с.Кам'яниця), яка перемогла команду "Турбогаз" (с.Баранинці) з мінімальним рахунком 1:0.
У фінальному матчі змагалися ФК "Олімпік" (с.Коритняни) та ФК "Лідер" (с.Сторожниця). У запеклій боротьбі перемогу здобула коритнянська команда тренера Миколи Калабіги з результатом 3:1.

Після матчів відбулась церемонія нагородження, участь у якій взяв і перший заступник голови Закарпатської ОДА Олег Коцюба. Він привітав учасників і переможців чемпіонату, побажав їм успіхів і нових спортивних досягнень.

Олег Коцюба, перший заступник голови ОДА:

«Я палкий прихильник футболу. У свій час ним займався, був чемпіоном  України. Став кандидатом в майстри спорту. Хочу привітати всіх із закінченням цього ювілейного чемпіонату. Так є переможці, але я вірю, що тут переможених немає. Є люди, які віддано займаються улюбленою грою. Я хочу поздоровити тих людей, які причетні до того, що ці команди існують, що вони грають, відточують свою майстерність. Хочу подякувати тим людям, які створили і підтримують в належному стані об’єкти спортивної інфраструктури. Вітаю всіх з прийдешніми святами. Всім перемог, не обов’язково на футбольному полі, родинного затишку і здоров’я. Все буде Україна! Все буде Закарпаття!».

Так, Федерація футболу Ужгородщини відзначила кращих гравців чемпіонату – Юрій Калинич ("Турбогаз"), Борис Жученко ("Карпати"), Сергій Хом'як ("Лідер") та В'ячеслав Ковтан ("Олімпік"). Відзнаки отримали і кращі арбітри чемпіонату - Петро Милян, Валерій Цап та Володимир Цап.

Подяки від обласної асоціації футболу отримали заступники голови Федерації футболу Ужгородщини Олександр Роман та Василь Хмельницький, президент "Тиса" Есень Сергій Роман, лікар Володимир Червеняк.

Подяки та дипломи отримали тренери, керівники та президенти команд. 

Бронзові нагороди та кубок було вручено команді "Карпати" з Кам’яниці. Срібні медалі та кубок отримали сторожницькі футболісти ФК "Лідер". Чемпіонський кубок та золото чемпіонату забрав коритнянський "Олімпік".

Нагадаємо, що авторське пиво для кіперів, яким забивав Ліонель Мессі, що побив рекорд легендарного Пеле

Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Читайте на ГК:У регіоні вирують пожежі: є загиблі та поранені (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська