1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбувся дитячий турнір із плавання (ФОТО)

26.12.2020 19:45 0 Спорт
 

Традиційний відкритий дитячий турнір із плавання "Новорічні старти 2020" відбувся сьогодні в Ужгороді, у басейні УжНУ "Буревісник".

Як інформують у прес-службі Ужгородської міської ради, метою змагань є підбиття підсумків спортивних досягнень юних плавців, мотивація на наступний рік.

У турнірі взяли участь учасники 8-11 років з Ужгорода (зокрема клуби "На старт", "Олімпік"), Мукачева, а також Івано-Франківська та Чернівців.

Судді оцінювали вправи: 100 м комплексне плавання і дистанції 50 м на вибір. Обирали переможців у кожній віковій категорії окремо серед хлопців і дівчат. Заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай привітав учасників, вручив переможцям медалі та кубки, побажав усім веселих новорічно-різдвяних свят, побільше спортивних досягнень у новому році.

Нагадаємо, у вихідні на ковзанці в Берегові досить велелюдно (ФОТО)

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська