1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Йожеф Сабо розкритикував трансфер Мілевського в Минай

24.12.2020 22:49 Спорт

Фахівець заявив, що в такому віці, як у Артема, необхідно завершувати кар'єру.

Фахівець заявив, що в такому віці, як у Артема, необхідно завершувати кар'єру.

Колишній тренер київського Динамо і збірної України Йожеф Сабо поділився своєю думкою щодо українського форварда Артема Мілевського, який став гравцем закарпатського Миная

"35-36 років - це вік, коли треба вже на пенсію йти, а не грати. Думаю, такі футболісти вже своє відіграли. Знаю Мілевського. Коли він був молодим, добре грав, але паралельно ще дещо чим займався. Дай Бог, щоб він молоді давав хороший приклад. 

Чи допоможе Мілевський Минаю? Важке питання. У Василя Кобіна команда, яка не претендує ні на медалі, ні на Лігу Європи. Середняк чемпіонату. Весна покаже, чи допоможе він команді. Але 36 років - вік, коли вже ресурс футболіста вичерпаний. З власного досвіду знаю, тому що в 32 роки закінчив, наївся, хоча мені в московському Динамо пропонували залишитися", - наводить слова Сабо Metaratings

Відзначимо, що 12 січня 2021 року Артему Мілевському виповниться 36 років.

Нагадаємо, стала відома зарплата Мілевського в Минаї.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська