1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболісти ДЮСШ Виноградів вибороли перемогу у міжнародному турнірі «Кубок футбольних надій» (ФОТО, ВІДЕО)

28.11.2020 21:01 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Юні гравці з Виноградова стали кращими серед восьми команд 2007-2008 року народження.

Юні гравці з Виноградова стали кращими серед восьми команд 2007-2008 року народження.

Сьогодні у Тячеві пройшли матчі міжнародного турніру з міні-футболу «Кубок футбольних надій». Усього за перемогу змагалися вісім команд з Виноградова, Вишкова, Калуша, Мукачева, Тячева та Ужгорода. Приїхала на турнір також команда з Румунії. Футболісти з Угорщини не змогли бути присутніми на грі через карантинні обмеження.

Перемогу вибороли юні футболісти з Виноградівської ДЮСШ, які у фіналі з рахунком 1:0 обіграли команду з Калуша. Бронзовими призерами стали футболісти з Вишкова.

Тренер переможців, Іван Білак, розповідає, що всі команди грали на достойному рівні і радіє, що його вихованці сьогодні стали найкращими.

«Команда 2006-2007 року нещодавно закінчила перше коло чемпіонату Закарпатської області вищої ліги на першому місці. Це говорить про хороший потенціал юних виноградівських футболістів. Ми ростимо сильних гравців, яких потім розбирають по області, Україні, за кордон. Я лише за, щоб діти росли. Вони отримують можливість заявити про себе не тільки на іграх області, а і на рівні країни», - коментує сьогоднішню гру своїх вихованців Іван Білак.

Карантин вніс свої корективи у розклад юних футболістів, звівши ігри до мінімуму. Зараз вони готуються до другого кола чемпіонату області, яке стартує у березні.

Голос Карпат приєднується до привітань і бажає юним футболістам ДЮСШ Виноградів нових перемог!

Нагадаємо, у Виноградові волонтери просять міську раду залишити вільний доступ до "Резиденції добрих справ".

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська