1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

«Минай» значно підвищив шанси «вижити» в Прем’єр-лізі

26.11.2020 12:27 Спорт

Ужгородський футбольний клуб «Минай» у своєму дебютному сезоні на найвищому рівні має непогані шанси зберегти прописку в УПЛ.

Ужгородський футбольний клуб «Минай» у своєму дебютному сезоні на найвищому рівні має непогані шанси зберегти прописку в УПЛ.

Небагато експертів чекали від підопічних Василя Кобіна перемоги у матчі з «Дніпром-1» в 10-му турі Української Прем’єр-ліги, а найбільш красномовним в цьому плані був коефіцієнт на перемогу «Миная» в лінії букмекерської компанії Винлайн - 3.50, тоді як на суперника ужгородців пропонували заключити парі с меншим коефіцієнтом – 2.00, тобто вірогідність перемоги дніпрян здавалася аналітикам вищою. І вони мали на таку думку повне право, адже «Дніпро-1» дійсно непогано виглядав в останні тижні, програючи лише учасникам єврокубків від України – київському «Динамо» та «Колосу».

По рівню гравців у складі підопічні Ігоря Йовічевіча також виглядали більш солідно. Але в тому і річ, що прогноз на футбол не завжди збігається з тим, що в результаті глядачі бачать безпосередньо на футбольному полі. А там «Минай» зумів вирвати важливу перемогу з рахунком 3:2, навіть незважаючи травму основного воротаря Андрія Поповича, якого зі стадіону довелося везти до лікарні на швидкій. Партнери голкіпера по команді зіграли за себе і за колегу, здобувши надважливі три очки.

Успіх в матчі з «Дніпом-1» перервав серії «Миная» без перемог, яка тривала 7 турів Прем’єр-ліги, і головне – серйозно вплинув на турнірне становище представника Закарпаття в еліті українського футболу. Тепер ужгородці вже на 10-му місці, обійшовши як раз таки обіграний на вихідних «Дніпро-1», а відрив від останньої сходинки, яку наразі посідає «Рух» з Винників, виріс до 4-х очок, при тому, що у «Миная» є ще один матч в запасі.

Отже можемо констатувати – ужгородська команда вже «обжилася» в елітному футбольному дивізіоні України і має гарні шанси залишитися там ще, як мінімум, на сезон. Якщо ж взимку керівництво клубу допоможе тренерському штабу з коштами на якісне кадрове підсилення, то «Минай» може спробувати замахнутися і на щось більше, аніж просто збереження місця серед кращих команд країни. 

Нагадаємо, помер відомий аргентинський футболіст Дієго Марадона.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська