1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Після чергового туру чемпіонату Берегівського району з футболу змінились лідери (ФОТО)

18.10.2020 23:03 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

До неділі, 18 жовтня, першу сходину в турнірній таблиці займала “В.Бакта”.

Але після зустрічі з “Берегвідейком”, в якій команда зазнала поразки – 2:6, лідируючі позиції захопила Велика Бийгань, яка в чисту переграла новачків із Квасова. В її активі зараз 19 залікових балів. Стільки ж має “Берегвідейк”, але за різницею забитих і пропущених голів клуб посідає друге місце в табелі про ранги. А Велика Бакта з 18 очками після поразки  опустилась на “бронзову” сходинку.

Зрозуміло, найбільш напруженим і видовищним був поєдинок між бактянцями і “Берегвідейком”. Сільські спортсмени лише другий рік виступають в чемпіонаті, тоді як у складі “Берегвідейку” футболісти, що пройшли  обласні першості, виходили на поле в матчах на Кубок України серед аматорських команд, грали за кордоном  Попри це слід відзначити, що у ФК “В.Бакта” виступають виключно місцеві вихованці. В підсумку досвід взяв гору над молодістю. За рахунку 2:1 на користь берегівчан бактянці мали кілька стовідсоткових моментів зрівняти рахунок, але це їм не вдалося. І тоді  вкотре спрацювало негласне правило – “Не забиваєш ти, забивають тобі”: футболісти з міста над Верке провели третій гол і сільські спортсмени психологічно зламались.

 Великій Бийгані у звітному турі протистояли юні футболісти Квасова і прогнозовано поступились. Але слід відмітити цілеспрямованість хлопців, які незважаючи на поразки, знову виходять на газон і ведуть боротьбу до останньої хвилини. Серед них вже помітні дуже перспективні гравці, про яких, переконані, незабаром будуть говорити. Молодці! А досвід не забариться.

Принциповим був і поєдинок між ФК “Кідьош” та ФК “Запсонь”. До цього туру їх розділяли три очки і в разі перемоги запсоньці могли наздогнати суперника. Проте цього дня Фортуна була на боці Кідьоша плюс в ударі був кращий гравець команди Ласло Маргітич, який забив у ворота запсоньців  4(!) голи. У двох випадках йому асистував граючий тренер команди Бейло Дерцені, який в кінці зустрічі сам провів заключний п’ятий м’яч. В підсумку 5:1 на користь Кідьоша, який тепер шостий в турнірній таблиці.

На 5-у позицію вийшов великоберезький “Талісман”, який в суху переграв Перехрестя – 4:0. З 13 очками він ділить 4-5 сходинку з Бадаловом.

Останні у звітному турі теж продемонстрували конструктивну гру в зустрічі з Мужієвом, ще одним новачком першості. Тут так само вдалися взнаки досвід та майстерність більш рафінованих бадалівців, у складі яких два голи забив Іштван Паловці й по одному Ромео Кноблох та Іштван Пап. Кінцевий результат 4:1 на користь Бадалова.

Тепер Мужієво на 7-му місці, а Запсонь з Перехрестя ділять між собою з 3 очками 8-е і 9-е. Замикають турнірну таблицю квасівчани.

Нагадаємо, Закарпатські спортсмени взяли участь у Кубку України з військово-спортивного багатоборства.

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська