1. Новини Закарпаття
  2. >

В Ужгороді відбувся турнір з міні-футболу: змагалися команда прикордонників, патрульної поліції та дві команди студентів (ФОТО)

11.10.2020 14:52 0 Спорт
 

Футбольна команда Чопського прикордонного загону взяла участь у турнірі з міні-футболу, що проходив у місті Ужгород 9 жовтня цього року з нагоди Дня захисника України.

Окрім прикордонників, за першість змагалися співробітники Управління патрульної поліції в Закарпатській області та дві команди студентів ДНЗ "Ужгородський центр професійно-технічної освіти". Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Захід організовано у рамках співпраці між навчальним закладом, прикордонниками і поліцейськими та проводився цьогоріч вперше. Перед початком турніру учасники змагань та гості вшанували пам'ять загиблих Героїв хвилиною мовчання.

Кожна з команд-учасниць провела по три гри. Примітно, що команда прикордонників виграла усі три гри та посіла перше місце у змаганнях.

Після завершення турніру відбулося нагородження переможців та частування всіх учасників змагань найвідомішою національною стравою угорської кухні - бограчем.

Нагадаємо, що чемпіонат Мукачева з класичних шахів: турнір триватиме до 18 жовтня (ФОТО).

Читайте на ГК:«Борода лісовика», «вогняна красуня» та незвичайний гриб: що ховається у лісі на Закарпатті? (ФОТО)
Читайте на ГК:Можуть знищити врожай фруктів у садах: про що попереджають українців?
Читайте на ГК:На Закарпатті уже збирають перші білі гриби: соцмережі не стримати (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська