1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородська команда з водного поло зайняла четверте місце на Чемпіонаті України (ФОТО)

09.10.2020 17:42 Спорт

Команда “Збірна м. Ужгород” (тренери Мордвінцев Геннадій, Гавриленко Володимир) успішно зіграла перші три гри турніру, здолавши команди Харкова 12:8, Одеси 13:1 та Києва 14:2.

Команда “Збірна м. Ужгород” (тренери Мордвінцев Геннадій, Гавриленко Володимир) успішно зіграла перші три гри турніру, здолавши команди Харкова 12:8, Одеси 13:1 та Києва 14:2.

У півфіналі ужгородці зустрілися з командою ДЮСШ 3 (Львів). Про це повідомило видання Ungvar.info.

Поступаючись в другому періоді 3:7 ужгородська команда вже в третьому вигравала 9:8, але саме львів’яни вибороли перемогу 16:13. Наступного дня в грі за бронзові медалі Ужгородці грали проти збірної Харківської області. Після 3-ї чверті на табло горіли 4:4, але в заключному періоді харків’яни провели 2 м’ячі і підсумковий рахунок 6:4, а Ужгород посів 4-е місце.

«Цього разу ми зупинилися за крок до медалей ЧУ, команда показала достойну гру, та трошки не вистачило спортивного фарту!»,- прокоментував тренер Володимир Гавриленко.

Нагадаємо, нещодавно збірна Закарпатської області з водного поло (юнаки 2006 р. н.) та молодші вийшла у фінал Чемпіонату України з водного поло. Команда зайняла друге місце у другому турі, який проходить 21-25 вересня у м. Кам’янське на Дніпропетровщині, чим забезпечила собі вихід до фіналу.

Нагадаємо, що футболісти "Ужгорода" вдома обіграли вінницьку "Ниву" (ВІДЕО).

Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська