1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбулись два силові турніри за один день

13.09.2020 21:49 Спорт

Два силові турніри в один день – XVII силовий турнір Карпатський медвідь 2020 та XII силовий турнір Юніор стронгмен 2020 – сьогодні у центрі Ужгорода.

Два силові турніри в один день – XVII силовий турнір Карпатський медвідь 2020 та XII силовий турнір Юніор стронгмен 2020 – сьогодні у центрі Ужгорода.

Півтора десятка спортсменів з Ужгорода, Мукачева, Перечина та Великого Березного, а також із Дніпра демонстрували свої сили у перекиданні колеса вагою 100 кг, «перетягуванні санок», естафеті «вантаження» (вага предметів від 35 кг до 50 кг), перетягуванні автомобіля, підніманні колоди (початкова вага 100 кг), становій тязі (початкова вага 330 кг) та утриманні сталевих келихів перед собою ( вага 11 кг).

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав учасників змагань, подякував ідейним натхненникам традиційного заходу - сім'ї Григоровських, а також спортсменам, які приїжджають на цей турнір із різних міст України. Богдан Євстафійович додав, що Закарпаття також завжди славилося сильними людьми, зокрема один із найвідоміших - Іван Фірцак-Кротон, відомий ще як Іван Сила, привітав гостей та ужгородців із 1127-ю річницею з дня першої згадки про місто.

Розпочали змагання з виступів наймолодших силачів. Зокрема, наймолодшому учаснику змагань - Івану Григоровському - 14 років. Молоді стронгмени випробували свої сили у вправі перекидання колеса. Відтак перейшли до інших вправ.

Нагадаємо, закарпатський "Минай" здобув історичну перемогу в Прем'єр-лізі.

Читайте на ГК:“Пурхали неначе метелики”: в області відбувся турнір «Magic Air Championship» (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Прикордонниками ліквідовано черговий канал незаконного переправлення осіб через державний кордон (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Ужгородщині через безвідповідальність власників обійстя сталася пожежа (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська