1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У місті над Латорицею священники ганяли мяча (ФОТО)

29.08.2020 14:05 Спорт

25 серпня у м. Мукачеві,відбулася футбольна зустріч між духовенством Мукачівської греко-католицької єпархії та воїнами 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ.

25 серпня у м. Мукачеві,відбулася футбольна зустріч між духовенством Мукачівської греко-католицької єпархії та воїнами 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ.

Матч відбувся на території нового військового містечка №13, що знаходиться під замком «Паланок».

Про подіють інформують ЗМІ із посиланням о. Романа Василинку.

Команди зібрались на спортивному майданчику у товариському матчі з нагоди дня Незалежності України, йдеться у повідомленні.

Зустріч було розпочато зі спільної молитви й благословення, на чолі з Апостольським адміністратором МГКЄ владикою Нілом, що очолив команду священників на футбольному полі й брав участь у матчі на рівні з іншими. На початку матчу до учасників звернувся капелан, священник Мукачівської греко-католицької єпархії, о. Андрій Алексеєв, який наголосив і нагадав про підтримку воїнів у цей нелегкий для них час, що стоять мужньо на сторожі нашої Батьківщини, є запевненням для всіх нас миру і спокою.

Команду військовослужбовців очолив Віктор Михайлишин - начальник фізичної підготовки й спорту 128-ої ОГШБр ЗСУ. Було очевидним і з перших хвилин помітними відмінний фізичний стан і спритність гравців команди, які не випадково першу зустріч проти духовенства, проведену не так давно, завершили нищівною перемогою.

Але цього дня перемогу й успіх святкувала команда священник МГКЄ. У важкій і виснажливій боротьбі присутні побачили лише одне гольове взяття воріт, яке і визначило переможця цього направду дружнього змагання. Саме така атмосфера панувала і після зустрічі, а команди домовилися незабаром про черговий матч-реванш, але вже зі сторони наших військових.

Нагадаємо, у місті над Ужем відбувся мітинг-реквієм до Дня пам’яті захисників України (ФОТО)

Читайте на ГК:На Закарпатті зацвіло рідкісне в Україні весняне диво (ФОТО)
Читайте на ГК:Небезпечні пожежі на Закарпатті: рятувальники відвернули велику біду (ФОТО)
Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська