1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Двоє бігунів з міста над Тисою тріумфували у Вінниці (ФОТО)

17.08.2020 18:24 0 Спорт
 

У Міжнародному забігу самоперевершення.

Днями у Вінниці відбувся чемпіонат України з бігу на 48/24/12 годин, у рамках якого проходили й Міжнародні забіги самоперевершення на 6 і 3 години, інформує "КО".

Серед чималої кількості учасників свої сили на різних часових дистанціях успішно випробували й двоє бігунів із міста над Тисою, завоювавши до скарбнички нагород почесні медалі. Так, Сергій Чіжмарь став чемпіоном України у бігу на 6 годин, а Андрій Козир завоював бронзу в забігу на 12 годин.

“Оскільки марафон я вже біг, то вирішив спробувати свої сили у забігу на 6 годин. Це був справжній виклик для мене, щось абсолютно нове, починаючи від траси, яка проходить по колу в парку, і, власне, до відкриття в собі додаткових ресурсів. Дякую Андрію Козиру за віру й мотивацію”, – написав на своїй сторінці в соцмережі Сергій Чіжмарь.

Своїми враженнями від змагань поділився і Андрій Козир.

“Дивлячись на людей, які біжать 48/24 години, складається враження, що вони – надлюди. Також надзвичайно приємно було бачити учасників вікової категорії 50-60+, адже своїми прикладами такі спортсмени неймовірно мотивують. Я запланував спробувати свої сили у забігу на 12 годин (старт – опівночі і до 12-ї години дня) та пробігти 100 км. Мій результат – 107 км 326м і як наслідок – бронза на Чемпіонаті України”, – розповів Андрій Козир.

До слова, вінницька траса добре пам’ятає хустян, адже минулоріч наш земляк із міста над Тисою Андрій Ткачук встановив рекорд, який досі ніхто не побив, а саме: за 2 доби успішно здолав 340 кілометрів.

Тож щиро вітаємо хустян з чудовими результатами й бажаємо подальших бігових перемог!

Богдана КЛЕКНЕР

Нагадаємо, У Кабміні в коронавірусних антирекордах звинуватили самих українців

Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Читайте на ГК:Підкралася непомітно й "затягнула в полон": на Закарпатті невидима смерть ледь не забрала життя трьох дітей
Читайте на ГК:Навіть чужі люди не стримували сліз: Закарпаття зустріло ще одну труну з Героєм (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська