1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

До старту нового сезону готується футбольна Мукачівщина

12.08.2020 18:03 Спорт

У вівторок, 11 серпня, відбулася вже чергова цьогорічна зустріч представників футбольних клубів, керівництва районної влади та федерації.

У вівторок, 11 серпня, відбулася вже чергова цьогорічна зустріч представників футбольних клубів, керівництва районної влади та федерації.

Виконуючий обов’язки голови Мукачівської РДА Василь Чигринський та представник Мукачівської районної ради Віктор Дерев’яник ознайомили всіх присутніх з окремими умовами послаблення протиепідемічних заходів та наголосили на обов’язкових вимогах дотримання карантинних обмежень, яких прийдеться дотримуватися для успішного початку футбольних змагань.

Як інформує "Лобда" з посиланням на Федерацію футболу Мукачівського району, під час обговорення формату проведення чемпіонату району було прийнято рішення розпочинати змагання 16 серпня та завершити 8 листопада. Гратимуть у два кола юнацькими та дорослими командами. Матчі проводитимуться по вихідних та святкових днях.

У змаганнях виявили бажання приймати участь 7 команд: «Колос» (В. Лучки), Кольчино, Горонда, Страбичево, Зняцьово, Дерцен та «Колос» (Ракошино).

Нагадаємо, Футбольний клуб «Ужгород» зустрічався у товариському матчі з ФК «Мункач»

Читайте на ГК:Серце стискається від болю: закарпатці попрощалися з юним полеглим воїном (ФОТО)
Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська