1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Команда Василя Кобіна привезла три очки з Краматорська

08.08.2020 12:23 Спорт

Ужгородський "Минай" забив у кожному таймі по голу.

Ужгородський

Команди підходили до матчу з турнірної мотивацією. Авангард, в разі перемог в двох останніх турах і втрат залікових пунктів Оболонню-Бровар може піднятися на сьоме місце і поліпшити свій торішній результат. У Миная на цю гру надмотивація. Перемога в Краматорську може забезпечити команді місце в трійці лідерів у випадку осічок конкурентів, інформує "СпортАрена".

Перемогти Авангард вдома надзвичайно непросто. У рідних стінах підопічні Косевича не програють шість матчів поспіль. Але і Минай на виїзді відчуває себе досить впевнено, до минулого туру підопічні Кобіна виграли три виїзні зустрічі поспіль. Зважаючи на ці обставини, матч обіцяв бути дуже цікавим і безкомпромісним. Необхідно відзначити, що після поразки Руху гравці Миная не поверталися до Ужгорода, а відразу вирушили до Краматорська.

Можливо, цей фактор теж позначився, адже Авангард з перших хвилин понісся на ворота суперника. Кирієнко в перші півгодини міг забивати, але його удар головою з району штрафного став легкою здобиччю Поповича. Але на 38-ій хвилині Минай, що зумів захопити ініціативу, забив. Жичиков навісив з правого флангу, Нурієв ударом головою перекинув воротаря і відправив м'яч у дальню стійку. Ахмедзаде виявився першим на добиванні. 0:1.

У другому таймі Минай вирішив продовжити розпочату справу і на 65-ій хвилині невтомний Стасюк прорвався по лівому флангу, прострілив і Брюхов невдало зіграв в м'яч, зрізавши його у власні ворота. 0:2.

У підсумку Минай здобуває найважливішу виїзну перемогу і тепер тільки диво не дозволить команді Кобіна завоювати медалі Першої ліги.

"Авангард" - "Минай" - 0:2

Голи: Ахмедзаде, 38, Брюхов, 65, (в свої ворота).

Авангард (СТАРТ): Денчук, Цибульник, Сидоренко, Брюхов, Дворовенко, Сеницький, Полюлях, Лобов, Кирієнко, Собко, Матяж
Запасні: Солдатенко, Долинський, Сухомлин, дєдяєв, Близнюк, Мурза
Головний тренер: Олександр Косевич

Минай (СТАРТ): Попович, Маткобожик, Нікітюк, Жичиков, Стасюк, Карноза, Голодюк, Ткачук, Шпак, Нурієв, Ахмедзаде
Запасні: Черепко, Пиняшко, Корнутяк, Глагола, Книш, Микуляк, Допілка, Сидоренко
Головний тренер: Василь Кобін

Нагадаємо, ужгородський «Минай» зазнав поразки у Львові

Читайте на ГК:Важливе повідомлення для жителів області: рух вулицями тимчасово обмежать (СХЕМА)
Читайте на ГК:За дитячу жорстокість відповідатимуть батьки: в Ужгороді конфлікт між однокласниками закінчився бійкою і візитом поліції
Читайте на ГК:Небесна варта: Ужгородський ліцей придбав FPV-дрони для 128-ї бригади (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська