1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

"Минайці" сьогодні зустрінуться з командою з Горішніх Плавнів

29.07.2020 15:05 Спорт

Сьогодні, 29 липня, ФК "Минай" зіграє свій останній матч в цьому місяці.

Сьогодні, 29 липня, ФК

Анонс матчу Суперником нашої команди в рамках 27 туру буде «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. Це буде передостанній матч клуба на домашній арені в цьому сезоні, інформує "Лобда" з посиланням на Інформаційний департамент ФК «Минай».  

Сьогодні «Гірник-Спорт» - 9-та команда в турнірній таблиці. Особливих задач клуб наразі не має – за трійку лідерів не бореться, а від «зони вильоту» їх розділяє занадто велика кількість очок. Проте це не привід недооцінювати команду з Полтавщини.

Як зазначив головний тренер закарпатської команди Василь Кобін, «Гірник-Спорт» - колектив, який нічим не гірший за нинішніх лідерів Першої ліги. І має рацію. Команда з Горішних Плавнів виграла в цьому сезоні 11 матчів. Щоправда, стільки ж програла, але ще у 3-ох матчах здобула нічию. Тобто у більшій половині своїх поєдинків «Гірник-Спорт» здобував очки. На виїзді клуб також грає непогано – виграли 4 матчі та 2 звели внічию з 11 гостьових поєдинків. І це доволі пристойний показник як для команди не з топ-8.

Непогано грає команда і після карантинної перерви - виграли 3 матчі з 6. При чому, програвали не будь-кому, а фаворитам чемпіонату, ще й на виїзді - «Інгульцю», «Металісту 1925» та «Руху». До того ж, з мінімальним рахунком 1:2. Тобто ще й не уходили з поля без забитого голу. Деякі спортивні журналісти навіть допускають, що якби у «Гірника-Спорт» була турнірна мотивація після карантину, то результат міг бути ще кращим.

Проте і команда з-під Ужгорода теж показує хорошу статистику. І місце у турнірній таблиці – зайвий доказ цьому. Закарпатці виграють вже 5-ий матч поспіль і не програють вже 6. До повторення рекорду минулого року (7 ігор без поразок) залишився 1 матч. До речі, тоді цю чудову серію зупинив якраз «Гірник-Спорт». Та і самі гравці, як розповів Василь Кобін, кожну гру, яка залишилась до закінчення чемпіонату, розглядають як фінал або як останній бій. Тому проблем з мотивацією не має бути.

Тим більше, що всі розуміють, що слід взяти максимум очок у домашній грі. Попереду гра з «Рухом» та «Волинню», а між ними виїзд у дальній Краматорськ. І все це за півтори тижні. Тобто графік складний.

Ще одна причина, яка додаватиме мотивації «минайцям» - бажання взяти реванш за поразку в першому колі. 5 жовтня минулого року закарпатці програли з рахунком 0:1, автогол на рахунку вже ексгравця нашої команди Олега Дмитренка.

До того ж, гра вдома, а на рідній арені закарпатці не програють вже 12 матчів у чемпіонаті: 10 виграли та 2 поєдинки звели внічию.

Початок матчу о 18.00 на стадіоні «Минай».

Поєдинок пройде без глядачів із дотриманням  рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Гру можете подивитися в прямій трансляції. Посилання ось ТУТ.

Нагадаємо, гравці ФК "Ужгород" провели своє перше тренування після карантину

Читайте на ГК:Парк-готель «Брістоль» зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська